Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Je hebt misschien wel eens gehoord dat vrouwen de bad boy leuk vinden. Het kan voor sommige mensen hierdoor klinken als of vrouwen zich aangetrokken voelen tot eikels, die zich asociaal gedragen. Nu zou dit kunnen gebeuren, maar dit is niet wat er wordt bedoeld met de bad boy. Wat vrouwen willen is dat je je zelfverzekerd opstelt en vooral jezelf kunt zijn. Met de drie onderstaande tips maak jij een zelfverzekerde indruk op een vrouw.

 

1.Wees zelfverzekerd, maar niet arrogant

Probeer een beetje zelfverzekerd te zijn, laat zien dat je humor hebt of dat je met haar durft te flirten en de leiding kan nemen. Zorg ervoor dat je niet arrogant overkomt. Je hoeft je niet stoerder te gedragen dan dat je bent, maar je kan wel laten zien dat je een man met ballen bent (niet letterlijk!).

wat zoeken vrouwen in een man

Tips nodig? Zo ben je zelfverzekerd zonder arrogant over te komen.

2. Neem initiatief

Veel vrouwen vinden het leuk wanneer mannen wat initiatief tonen. Dit wil niet zeggen dat je alles voor een vrouw moet bepalen of dat je altijd elke situatie moet leiden. Tijdens een date kan het vrouwen aantrekken wanneer je al een soort van plan hebt. Vaak zijn het wij mannen die een vrouw mee uitvragen. Dat is al een vorm van leiden.

Wanneer je in het restaurant zit, kan je je date vragen wat ze wil drinken en dan voor jullie tweeën wat bestellen. Veel vrouwen kunnen het feit dat je dingen voorstelt en wat initiatief neemt wel waarderen.

3. Heb een mening over dingen

Veel vrouwen willen graag een man die zijn eigen mening kan vormen over dingen. Ga dus niet teveel bedenken wat zij graag wil horen, maar laat je eigen mening zien. Zo kom je niet alleen zelfverzekerder over tijdens je date, maar ben je ook gewoon authentiek.

wat vinden vrouwen aantrekkelijk

Zelfs wanneer een vrouw het niet helemaal met je eens is, kan het feit dat je gewoon je mening geeft aantrekkelijk zijn omdat het zelfverzekerd overkomt.

Wil jij echt indruk maken? Dan is het geven van een complimentje een manier. Het moet echter niet too much worden en een cliché zin helpt ook niet. Vrouwen vertellen ons zelf welke complimenten wel werken.