Wat moet je tegen een vrouw zeggen?

Veel mannen hebben moeite met indruk maken op een vrouw. Ze weten niet hoe ze een gesprek gaande moeten houden en weten überhaupt gewoon niet echt wat ze moeten zeggen. Hierdoor vinden ze het moeilijk echt een band met iemand op te bouwen. Echter, met deze goede complimenten moet het zeker goed komen. Vandaag kijken we namelijk naar 5 dingen die je tegen een vrouw kunt zeggen om haar écht knikkende knieën te geven. 

 

1. Dat ze anders is dan elke vrouw die je ooit hebt ontmoet

Elke vrouw wil anders zijn dan de vrouwen waarmee een man in zijn verleden mee samen is geweest. Niet alleen anders, maar natuurlijk. Door tegen ze te zeggen dat ze anders zijn dan je vorige vriendinnen zal ze zich ook zeker goed voelen en dit is dan ook echt een aanrader. Let alleen op dat het niet te cliché wordt. Zeg dit alleen als je het echt meent, anders gelooft ze je zeker niet.

2. Dat ze een intelligente vrouw is

Welke vrouw wil nou niet intelligent zijn? Je kunt natuurlijk heel vaak zeggen hoe goed een vrouw er wel niet uitziet, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het innerlijk. Laat haar dan ook weten dat dit bij haar helemaal goed zit. 

flirt ze met me

3. Dat je haar aantrekkelijk vindt

Vrouwen vinden het ook belangrijk om aantrekkelijk gevonden te worden. Laat haar dan ook vaak genoeg, maar niet te vaak, weten dat je haar aantrekkelijk vindt. Jezelf gewild voelen is namelijk heerlijk. 

4. Dat je trots op haar bent

Net als mannen behalen vrouwen vele successen in hun leven. Maar wat is nou een succes zonder dat je dit met je naasten kunt vieren? Niets. Laat haar dan ook weten dat je trots op haar bent. 

5. Dat ze goed is met je vrienden en je familie

Vrouwen willen natuurlijk goed passen binnen je familie of vriendengroep en ze vinden het dan ook erg fijn als je ze laat weten dat ze goed passen. Doe dit dan ook zeker! 

Je moet wel altijd oppassen met wat je zegt. Er zijn namelijk ook dingen die je niet tegen je vriendinnen moet zeggen.