Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

De liefde is een begrip dat nog steeds voor heel wat verwarring kan zorgen. Heb jij al enige tijd een dame in je hoofd zitten waar jij maar niet genoeg van kunt krijgen? Dan wil je natuurlijk niets liever dan dat dit geheel wederzijds is en ze je aantrekkelijk vindt. De harde waarheid over aantrekkingskracht is, dat het bij het aantrekken van het andere geslacht niet alleen gaat over iemands uiterlijk, fysieke verschijning of het perfecte figuur.

Voor een langdurige en serieuze relatie komen er veel meer karaktereigenschappen bij kijken. Hoewel het soms wat verwarrend is wat het andere geslacht van je wil en het gezegde ‘mannen komen van Mars en vrouwen van Venus’ niet voor niets luidt, geven we je de 7 dingen waarvan mannen denken dat vrouwen ze aantrekkelijk vinden, maar eigenlijk helemaal niet zo is.

 

1. Weinig emotie tonen

Overmatig emotieloos zijn lijkt een van de meest voorkomende afknappers voor vrouwen te zijn. Het is vanzelfsprekend dat je jezelf niet altijd van je meest kwetsbare kant wil tonen, vooral als je wordt verslagen door ups en downs. Daarnaast wil niemand bestempeld worden als “de zwakke man”, aangezien de samenleving verwacht dat mannen sterk moeten zijn, zelfs tijdens de moeilijkste uitdagingen van het leven.

Hoewel je niet meteen alles op tafel hoeft te gooien, is het natuurlijk ook niet de bedoeling over te komen als een soort robot. Zit jij wel eens niet lekker in je vel? Dan is het helemaal niet erg zo nu en dan je kwetsbare kant te laten zien. Je moet hier overigens wel een balans in weten te vinden. Te emotioneel afhankelijk zijn van een vrouw, is namelijk ook niet sexy.

De 7 dingen waarvan mannen denken dat vrouwen ze aantrekkelijk vinden

2. Een ‘gewoon’ kapsel hebben

Heb jij last van een teruglopende haarlijn of begint je altijd bruine haardos langzamerhand grijs te worden? No worries. Vrouwen lijken hier helemaal niet zoveel om te geven, dan dat je in eerste instantie misschien zou denken. Hoewel het nemen van bijvoorbeeld haarimplantaten je eigen zelfvertrouwen zal bevorderen, is het niet noodzakelijk dit voor de andere partij te doen om aantrekkelijk gevonden te worden. Grijzen haren of niet: als het op de liefde aankomt, zal het hier niet vanaf hangen.

3. Langer zijn dan de vrouw

Hoewel ontzettend veel mannen denken dat vrouwen dit aantrekkelijk vinden, blijkt dit lang niet altijd het geval te zijn. Want wees nou eens eerlijk tegen jezelf: geen kans maken in de liefde, simpelweg omdat je te kort bent? Dat klinkt toch helemaal niet realistisch? Hoewel ieder vrouw haar wenslijstje wel zou hebben, zal lengte voor de meeste dames geen rol spelen.

De 7 dingen waarvan mannen denken dat vrouwen ze aantrekkelijk vinden

4. Veel geld op de bankrekening hebben staan

Sommige mannen denken dat vrouwen afgaan op de geur van bankbiljetten, maar dit is toch niet helemaal het geval. Een vrouw die echt van je houdt, kan het niet schelen hoeveel geld je verdient of in wat voor dure bolide je rijdt. Het enige wat je als man hoeft te doen is zelfverzekerd en onafhankelijk te zijn. Natuurlijk heeft veel geld verdienen hier iets mee te maken, maar je hoeft geen miljonair te zijn om dit te bereiken. Een vaste bron van inkomsten zal al wonderen doen.

5. Een groot geslachtsdeel hebben

Dit is een veelvoorkomend kenmerk waarvan mannen denken dat vrouwen het per se nodig hebben gelukkig te zijn. “Hoe groter je geslachtsdeel, hoe gelukkiger de partner.” Wanneer je jezelf hier druk om maakt, geven wij nu alvast aan dit uit je hoofd te halen. De meeste vrouwen geven namelijk niets om de grootste van het geslachtsdeel. Zoals een wijs man zei: “Het zegt niets over jou als persoon en het zegt zelfs niet of je goed bent in bed of niet.” Dit wil zeggen dat vrouwen, als het aankomt op een serieuze relatie, veel meer bezig zijn met persoonlijkheid, karakter en jouw intenties haar gelukkig te maken, dan met een groot geslachtsdeel.