Wat vinden mannen aantrekkelijk?

Er is een handvol eigenschappen die mannen aantrekkelijk vinden aan een vrouw. Sommige dingen doet een vrouw zelfs zonder dat ze het zelf weet. Check hieronder de onbewuste acties van vrouwen waar ons hart sneller van gaat kloppen.

 

1. Met een hoge stem praten

Mannen vinden het superaantrekkelijk als vrouwen met een hoge stem praten. Niet alleen laat het een stukje jeugdigheid zien in een vrouw, ook spreekt dit het mannelijk instinct aan. Hoge stemmen zijn vaak een teken van veel oestrogeen, wat betekent dat je te maken hebt met een gezonde, vruchtbare vrouw.

wat vinden mannen aantrekkelijk aan een vrouw

2. Als ze je aanraakt

Iedereen houdt wel van een vorm van fysieke aanraking, dus bij mannen is dat vaak ook de case. Wanneer we aangeraakt worden geeft ons lichaam een bepaalde stof af genaamd endorfine. Endorfine is het belangrijkste hormoon dat zorgt voor een geluksgevoel. Daarbij kan het ervoor zorgen dat je een gevoel van liefde en vrede ervaart.

3. Wanneer ze met haar haar speelt

Elke vrouw doet het, met haar haar spelen. Naast dat het één van de meest bekende teken van flirten is, bewust of onbewust, is het ook een teken van zelfliefde.

aantrekkelijke vrouwen

4. Het dragen van rood

Door de associaties die we met de kleur rood hebben (passie, verlangen en liefde), hebben veel mannen wereldwijd een voorkeur voor rood. Het doet gewoon iets met ons.

5. Lachen

Een beetje een cliché, maar waar. Niks is aantrekkelijker dan vrolijkheid. Niet alleen is lachen gezond voor je, ook wordt blijheid geassocieerd met vrouwelijkheid. En elke man houdt er wel van als een vrouw lacht om hun grappen.

Het is ook goed om te weten wat het andere geslacht nu zo leuk vindt aan ons. Lees dus vooral wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man.