Wat moet je niet zeggen tegen iemand die je leuk vindt?

De dingen die je écht niet moet zeggen tegen je crush: we hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet. Want stel je crush spreekt je opeens aan, of je hebt zelfs een date met haar, dan wil je goed uit de verf komen en dan wil je ervoor zorgen dat diegene ook helemaal tot over haar oren verliefd is aan het einde van de conversatie. Dus neem ze gefocust door en sla ze in je op voor het geval het ooit zover is.

1. “Je bent echt veel beter dan mijn ex”

Regel 1: Begin nooit over je ex. Dat is echt een van de grootste afknappers voor vrouwen. Je ex is verleden tijd en moet geen onderdeel meer zijn van je huidige bestaan. Als je begint over je ex, komt het voor je crush over alsof je er nog niet overheen bent. Je ex kan dus zomaar je ex-it zijn.

nooit tegen crush zeggen afknappers

2. “Waarom reageer je niet, ik zie dat je online bent geweest”

Wil je overkomen als een echte creep? Dan moet je je crush vooral vragen waarom ze niet reageert als ze je bericht gelezen heeft en geen antwoord geeft. Vertrouwen is een van de belangrijkste dingen in een relatie. Zorg ervoor dat je niet te gehaast overkomt en haar daardoor misschien wel te weinig ruimte biedt. Als ze echt voor je gaat, reageert ze vanzelf wel.

En reageert ze echt de complete dag niet? Dan kan je altijd een nieuw gesprek starten door te zeggen: “Hoi! Hoe is je dag vandaag?” Misschien is ze het namelijk simpelweg even vergeten om te reageren.

3. “Mijn ouders willen je heel graag ontmoeten”

Dit is niet altijd een goede stap. Misschien is ze namelijk nog helemaal niet klaar voor die ontmoeting, of vindt ze dat je wel heel snel gaat. Wacht tot het juiste moment, het is namelijk een hele grote stap om kennis te maken met de familie van je partner. Laat het op een natuurlijke manier verlopen.

afknappers vrouwen

4. “Je had vorige week woensdag echt een mooie spijkerbroek aan”

Natuurlijk is het belangrijk om je crush af en toe een complimentje te geven, bijvoorbeeld hoe goed ze er vandaag uitziet, of dat ze echt straalt als ze lacht. Maar probeer niet over elk detail je mening te uiten. Als het op een obsessieve manier gebeurt, kan je partner zich ongemakkelijk voelen. Dat is juist wat je probeert te voorkomen.

5. “Vind je mij leuker dan andere jongens?”

Of ze jou leuker vindt dan andere jongens en of ze het leuker vindt om bij jou te zijn dan met anderen? Niet vragen. Dat ze tijd met je doorbrengt, zegt al genoeg over dat ze interesse heeft. Als ze het niet leuk vond met je, zou ze niet met je afspreken. En om te weten of ze het leuker vind met jou dan met anderen wordt vanzelf duidelijk. Je moet niet té veel haast hebben, want als ze jou leuker vindt dan iemand anders waarmee ze afspreekt, zal ze steeds vaker bij je willen zijn. En zo niet, dan zal ze vanzelf wel aangeven dat het hem niet wordt. Hoe pijnlijk dat ook is. Ouch!

Mocht je echt tot over je oren verliefd zijn op een vrouw, zorg er wel voor dat je niet op een verkeerde type vrouw bent gevallen. En zorg dat je een echte baas bent tijdens je eerste afspraakje met deze tips om de perfecte date te zijn.