Wat zijn de grootste afknappers voor vrouwen?

Als we in een vrouwenbrein kunnen kijken, dan zou het wellicht een lijstje van honderden dingen zijn. Omdat we niet aan alle eisen kunnen voldoen, helpen wij jullie een beetje. Dit zijn 10 veelvoorkomende afknappers voor vrouwen.

 

1. Onverzorgde nagels

Dit is een van de grootste afknappers voor vrouwen en daarom dus zeer belangrijk. We hebben het hier uiteraard over onverzorgde nagels. Omdat de meeste vrouwen zo goed op hun uiterlijk letten, draait hun maag om wanneer zij vieze of afgebeten nagels zien. Zorg goed voor je handen, en houd je nagels bij!

2. Onbeleefdheid

Vrouwen hebben niets liever dan een beleefde man. Toon daarom respect tegenover anderen, plaats je dan ook nooit boven iemand anders en wees bescheiden in sommige situaties. Behandel daarom andere op een manier waarop je zelf ook graag behandeld wil worden.

3. Verkeerde schoenen

Één ding is zeker: vrouwen kijken als eerste naar je schoenen. Wanneer je moeite hebt gedaan voor de rest van je outfit maar niet de juiste schoen hebt, zal zij zeker op je afknappen. Investeer in een tijdloze lage herenschoenen die je bij elke gelegenheid kan dragen.

4. Egoïstisch

Of het nou gaat over het plezier in de slaapkamer of daarbuiten, mannen die alleen maar oog voor zichzelf hebben zijn extreem onaantrekkelijk.

5. Geen emotie onder de lakens

Een heel belangrijke, zo niet de belangrijkste: vrijpartijen zonder emoties. Er zijn veel mannen die dit probleem ondervinden. Vrouwen vinden het lastig als een man die tijdens de daad niks laat blijken. Het enige moment waarop er enige emotie uitkomt, is het hoogtepunt. Het kantelpunt is namelijk dat mannen graag horen wat ze moeten doen in bed, waarom laat je dit dan ook niet aan vrouwen blijken? Toon emotie in bed, zo wordt jouw vriendin ook een stuk wilder.

6. Je bent altijd te laat

Dit is gewoon een basisregel voor de echte gentleman, kom niet te laat! Wanneer jij zegt dat je op een bepaald moment ergens bent, wees daar dan. Wanneer jij regelmatig te laat komt, laat je eigenlijk merken dat het je allemaal niet zoveel boeit.

Grootste afknappers vrouwen MAN MAN

7. Je negeert haar grappen

Hoe slecht sommige grappen zijn, probeer ze niet te negeren. We weten hoe lastig het soms is wanneer je meisje constant slechte grappen maakt. Hoe makkelijk het ook klinkt, maar negeer ze niet. Dit zorgt er namelijk voor dat de vrouw zich genegeerd voelt en onaantrekkelijk.

8. Wees niet egoïstisch in bed

Dit gaat samen met egoïsme. Zorg ervoor dat het niet alleen om jou draait in bed, zo ook na de vrijpartij. Geef de vrouw nog wat aandacht. Dit kan je doen door haar nog te bevredigen of door simpelweg te knuffelen.

9. Je draagt verkeerde kleding

Wanneer je kijkt in het straatbeeld, zie je regelmatig slecht geklede mannen. De ene man draagt een pak dat tien maten te groot is, de ander draagt zijn pak weer als een wielrenpakje. Zorg ervoor dat je goed geadviseerd wordt wanneer het gaat over hoe jij je kleding moet dragen. Ben jij zelf aan het strugglen met je kleding? Vraag dan advies aan een winkelmedewerker, die is er niet voor niks.

grootse afknappers voor vrouwen MAN MAN 03

10. Bijnamen voor de vrouwelijke zone

Liefdestunnel? Cookie? Kom op gasten, je bent volwassen. Stop hiermee! De vrouw ziet dit als een teken van kinderlijkheid en kan je moeilijk serieus nemen. Dit bevordert daarnaast ook niet echt de bedprestaties. Check ook even hoe je een gentlemen bent.