Welke man is er nou geen voorstander van ochtendseks?

Ochtendseks. De dag met ochtendseks beginnen is goed voor je gezondheid. Het is praktisch gezien even gezond als voldoende rust, gezond eten en vijf keer trainen per week. Dr. Musa Yakubu, bioloog aan de Universiteit van Ilorin, beweert dat seks in de ochtend het beste is wat je voor je gezondheid kunt doen. Het brengt genot met zich mee, het is een goede workout en beter voor je gezondheid. Had jij dat verwacht?

Ochtendseks seks in de ochtend stabiele relatie goed voor je gezondheid MAN MAN

De liefde bedrijven in de ochtend brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Het zorgt namelijk voor een verlaging van je bloeddruk, het verkleint de kans op een hartaanval en het zorgt ervoor dat je een betere weerstand op kunt bouwen. Naast je dagelijkse dosis aan multivitamine is het wellicht verstandig om van ochtendseks een dagelijkse routine te maken. Naast het feit dat het goed is voor je gezondheid is het tevens goed voor je relatie. Wanneer je drie tot vier keer per week seks hebt, zorgt dat voor een stabielere relatie.

Indien het niet lekker botert tussen jullie beiden, biedt seks in de ochtend een uitkomst. Je gevoelens voor haar worden weer sterker en dat geldt ook andersom. De kuiltjes in wangen wanneer ze lacht, haar lichaamsgeur die je tot je neemt wanneer je haar omhelst en de sprankeling in haar ogen wanneer je ik houd van je zegt. Je gaat er steeds meer naar verlangen.

Daarom is het belangrijk dat je meer seks in de ochtend moet hebben. Het is goed voor je relatie. Punt.