Liefde is echt niet te koop

Wanneer het uit beleefdheid en hoffelijkheid gebeurt, is het natuurlijk geen enkel probleem om te betalen wanneer je met iemand aan het daten bent. Echter is het zo dat je niet meer weet of je date jou echt leuk vindt of de gratis avondjes luxe wanneer je als man alles betaalt.

Liefde en affectie zijn geen dingen die te koop zijn. Deze dingen komen voort uit gezamenlijke interesses en gevoelens naar elkaar. Koop haar niet om totdat ze je leuk gaat vinden. Mocht je een simpele date te saai vinden, moet je wellicht wat kritischer kijken naar het gezelschap…. en dan bedoelen we niet alleen je date zelf.

Een goed begin is het halve werk

Relaties veranderen. Soms positief, soms negatief. Echter, groei je altijd als koppel. Je leert elkaar beter kennen en helpt elkaar jezelf te verbeteren door de jaren heen. Hoe kan de vrouw in je leven persoonlijke groei en ontwikkeling doormaken wanneer jij alles voor haar doet? Financieel onafhankelijk kunnen, moeten en willen zijn is erg belangrijk voor het kweken van verantwoordelijkheidsgevoel en onmisbaar onder volwassen eigenschappen. Sharing is caring, maar laat het van twee kanten komen.

echte liefde is niet te koop waarom

Aandacht versus affectie

Geld geeft je aandacht, geen discussie mogelijk. Een vip-lounge gevuld met champagne en mannen met status en dan zijn er altijd vrouwen die er dansend op afkomen als een stier op een rood doek. Echter, gaat het overtal van deze mannen aan het einde van de avond met een fles in de ene en geen vrouw in de andere hand naar huis. En mocht diegene niet alleen naar huis gaan, dan is het vaak een oppervlakkig contact.

Nu is een klein drankje aan de bar en een goed gesprek ook geen garantie voor succes. Zolang je niet haar hele avond financiert, biedt het wel een betere basis voor een oprechte connectie tussen jullie twee dan een connectie tussen de dame en jouw leeg getrokken bankrekening.

Weet wat je te bieden hebt en straal dit uit. Een gezonde portie zelfvertrouwen is zeer aantrekkelijk voor vrouwen, maar verwar zelfvertrouwen niet met kapsones. Is dit nog een lastig punt voor je? Zo geef jij je zelfvertrouwen een boost.