Dating apps

Of je ze nu leuk vindt of niet, veel mensen ontmoeten elkaar deze tijd via dating apps. Uit een recent onderzoek van Forbes blijkt dat dat dé nummer 1 manier is om je potentiële partner te ontmoeten. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat maar liefst 70% van de dating app-gebruikers er een partner aan overhouden. Een bijzonder hoog percentage! Dus of je nu Tinder, Bumble, Hinge of een andere datingapp probeert, er is een behoorlijke kans op het vinden van liefde.

Geen zin om te betalen voor een dergelijke app? Dat snappen wij volkomen. Speciaal daarom selecteerden wij de beste gratis dating apps voor jullie.

Via vrienden

Na dating apps ontmoeten mensen hun toekomstige partner het meest via kennissen of vrienden. Kijk dus vooral om je heen of je wellicht ergens een potentiële partner ziet. Het grote voordeel: de kans is groot dat diegene ongeveer dezelfde interesses heeft als jij. Jullie hebben tenslotte dezelfde vrienden.

waar potentiele partner ontmoeten

Concerten en festivals

Concerten en festivals zijn de op twee na meest voorkomende plekken waar mensen dates vonden in het afgelopen jaar. De volgende keer dat je naar je favoriete band gaat of een gezellig festival bezoekt, probeer dan met iemand te praten. Je weet maar nooit! Misschien vind je daar wel je toekomstige partner/ Je weet al dat je een vergelijkbare interesse hebt in muziek. Een goed begin, toch?

Werk of school

Hoewel we misschien denken dat kantoorromances “taboe” zijn, gebeurt het wel degelijk. Als je op zoek bent naar liefde, is het misschien de moeite waard om eens beter naar je collega’s of medestudenten te kijken.

Bars en clubs

Last but not least: we vinden vaak ook de liefde in een café of club. Logisch ook. Mensen hebben het naar hun zin en onder het genot van een drankje kan het een en het ander toch net wat sneller gebeuren. Ook doet iedereen net wat extra hun best om er goed uit te zien. Dus zie jij een leuke dame aan de bar staan? Weet dan hoe je een vrouw moet aanspreken.

Liefde vinden is niet altijd makkelijk. Daten kan overweldigend voelen. Maar het is mogelijk om dates te vinden. Of dat nu betekent dat je op datingapps gaat of jezelf meer openstelt in het echte leven, je bent slechts één connectie verwijderd van het vinden van de ware persoon.