Van een iPhone naar een Blackberry met het hoesje van Clicks

Wat deze hoes echt onderscheidt, is het gevoel wanneer je hem in je hand houdt. Hij heeft een zachte siliconen bumper die comfortabel in de hand ligt en je telefoon perfect beschermt. Maar wat vooral opviel, is het vierkante stukje leer aan de achterkant van de hoes. Het geeft niet alleen extra grip tijdens het typen, maar geeft ook een klassiek gevoel wanneer je je iPhone vasthoudt.

Met een druk op de knop gaat de zaklamp op de achterkant van de hoes aan. Daarnaast heeft deze hoes zelfs een speciale Command-toets waarmee je sneltoetsen kunt gebruiken. Door bijvoorbeeld op Command en de spatiebalk te drukken, kun je direct beginnen met typen in de universele zoekfunctie zonder het scherm aan te raken. Dit soort functionaliteiten maken het gebruik van deze hoes efficiƫnt en handig.

Het typen en klikken voelt precies als de classic BlackBerry. Clicks heeft duidelijk aandacht besteed aan de engineering van het toetsenbord, waardoor het heerlijk stevig aanvoelt.

clicks iphone hoesje blackberry

En er is nog meer goed nieuws voor degenen die een iPhone 15 Pro Max hebben. Als je kiest voor de Clicks-hoes voor deze telefoon, krijg je grotere, bredere toetsen. Dit zou echt een pluspunt moeten zijn voor mensen met grotere handen of die gewoon graag comfortabel willen typen

Deze iPhone-hoes van Clicks zal je ongetwijfeld doen denken aan die mooie oude tijd van het Pingen. Met zijn BlackBerry-achtige fysieke toetsenbord, flitsende kleuren en doordachte details zoals het leren stukje aan de achterkant, is het toch zeker een unieke gadget.