Mogelijke verhaallijnen in Undercover seizoen 3

De tijd dat niemand van Undercover had gehoord ligt lang en breed achter ons. Inmiddels is de Netflix serie net klaar met het tweede seizoen, maar seizoen 3 van Undercover staat al op de planning. Voorlopig blijft het gissen naar wat we precies in het nieuwe deel kunnen verwachten.

Toch heeft seizoen 2 ons al het nodige geleerd. Het is vooral duidelijk dat de verhaallijnen rondom Bob nog niet zijn uitgespeeld. Zo speelden zijn relatie met Nathalie en zijn band met zijn dochter een grote rol. Grote kans dat we deze twee dus ook terug gaan zien. Bovendien is Bob dé schakel tussen de ranch en de gevangenis waar Ferry in zit. Niet iedereen is – zachtjes gezegd – even blij met hem. Bobs banden met de personages zullen hoogstwaarschijnlijk dus (nog meer) centraal staan.

Undercover seizoen 3

Nieuwe locatie blijft onduidelijk

Waar we in seizoen één de camping zagen en in seizoen twee de ranch, blijft de vraag welke locatie we in Undercover seizoen 3 te zien zullen krijgen. Misschien de nieuwe stad waar Nathalie en Jackson naar zijn verhuisd? Of een nieuw groot bedrijf, waar Bob undercover zal moeten gaan? Bob ligt namelijk niet goed bij zijn huidige werkgever door de manier van handelen in bepaalde situaties. Maar aangezien al zijn arrestaties wel succesvol verlopen zijn, zal er heus wel interesse zijn in de undercover agent.

De kans is groot dat welke locatie dit ook zal zijn, personages als Danielle en Ferry er hoe dan ook weer mee te maken zullen krijgen.

Undercover seizoen 3

De verwachtingen over de rol van Ferry in Undercover seizoen 3

Eerder schreven we je al over de mysterieuze hint in de aftiteling van de laatste aflevering van seizoen 2. Hierin komt de zin ‘we moeten eens praten’ voorbij. Het kan zomaar eens zijn dat Ferry dit tegen JP zegt, als de twee elkaar in de gevangenis treffen. Met dezelfde vijand is het niet uit te sluiten dat beide mannen gaan samenwerken.

In elk geval is te hopen dat fans meer van Ferry en Danielle voorbij zullen zien komen in Undercover seizoen 3. De twee zijn namelijk grote publieksfavorieten. Voor alle fans van het duo hebben we goed nieuws. De film Ferry is namelijk aangekondigd, waarin we de beginjaren van de twee zullen zien.

 

Voor Undercover seizoen 3 uitkomt, zijn de eerste twee seizoenen nog te zien op Netflix. De serie heeft een IMDb-score van een 7.9.