Friends is een ongelooflijke hitserie

Toen in 1994 de opnames begonnen, had niemand gedacht dat het zo’n groot succes zou worden. In totaal werden er tien seizoenen opgenomen. De laatste aflevering in 2004 werd in Amerika alleen al 52 miljoen keer bekeken. Het is bijna niet te geloven dat deze aflevering alweer meer dan 15 jaar geleden op de buis kwam. Vandaag de dag kijken namelijk nog steeds vele mensen naar de hitserie, die ook nog steeds wordt uitgezonden op televisie. Verder kan je de sitcom bekijken via Netflix. De 3 vrouwelijke hoofdrolspeelsters hebben wereldwijd faam gemaakt en kennen we door en door. Hoe zien de dames van Friends, meer dan 15 jaar na het beëindigen van de serie, er nu uit?

Monica (gespeeld door Courteney Cox)

Monica in Friends

Courteney Cox was de bekendste van alle hoofdrolspelers toen ze gecast werd voor Friends. Zo speelde ze bijvoorbeeld in Family Ties. In de eerste instantie werd ze gecast voor de rol van ‘Rachel Green’. Later werd besloten dat de rol van Monica Geller beter bij haar paste. Na Friends speelde ze nog voor een lange periode in de serie Cougar Town en had ze nog andere acteerklussen. Ook startte ze naast acteren met produceren en regisseren. Zie hier, hoe ze meer dan 25 jaar na de start van Friends, er nu uitziet:

Rachel (gespeeld door Jennifer Aniston)

Rachel in Friends

‘Rachel Green’ was de eerste echte grote rol die Jennifer Anniston speelde. Voor haar was dit dan ook de uitgelezen mogelijkheid om naam te maken in de televisie wereld en we kunnen wel zeggen dat dat gelukt is. Na haar rol in Friends heeft heeft ze in veel romantische komedies gespeeld. ‘Rachel’ is nu inmiddels 51 jaar oud en dit is hoe ze er nu uitziet:

Phoebe (gespeeld door Lisa Kudrow)

Phoebe in Friends

Lisa Kudrow had maar één acteerklus voor ze ‘Phoebe Buffay’ speelde in Friends. Ze speelde een serveerster in Mad about you. Voor veel van ons was de hippie het favoriete personage uit de serie. Na Friends heeft ze nog in veel verschillende films en series gespeeld. Dit is hoe ‘Phoebe’ er nu uitziet:

De drie vrouwelijke toppers uit Friends

Ondanks dat Friends ontzettend lang geleden is opgenomen zijn deze dames nog makkelijk te herkennen en ze zien er altijd nog goed uit!

View this post on Instagram

Hi from the girls across the hall 👋🏼

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on