Het onderzoek naar geluid in de slaapkamer

Bij een onderzoek van Gayle Brewer (Universiteit van Central Lancashire) en Colin Hendrie (Universiteit van Leeds) werden 71 vrouwen tussen de leeftijd van 18 en 38 ondervraagd over de geluiden die zij maken in de slaapkamer. Hieruit kwam naar voren dat 66% van de vrouwen dit wel eens doet zodat hun partner sneller hun hoogtepunt zal bereiken (zij ervaren het dus als een saaie ‘workout’) en 87% van de vrouwen doet dit om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Lief, maar niet per se nodig.

De studie over “geluid in de slaapkamer” heeft de reden vastgesteld waarom vrouwen doen wat ze doen. Het is ofwel in het belang van hun partner of het komt door een bewuste of onbewuste druk van de industrie van volwassen filmpjes.

We’re bombarded with images through mainstream media that tell us moaning is associated with pleasure. So it would be a fairly wise faking strategy to moan since men already tend to associate moaning with pleasure. – Kristen Mark (Indiana Universiteit)

Heb jij het idee dat zij dus doet alsof zij echt geniet? Bekijk dan de signalen dat een vrouw haar hoogtepunt faket. Dan weer je ook direct in hoeverre ze oprecht in bed is.