Vorig jaar werd de Niagara Speedway officieel geopend en vanaf dat moment zijn ook al duizenden mensen jou voor geweest. Deze baan voelt aan of jij je even in Mario Kart waant. Helaas ging het hier om één baan, maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Branson Track heeft namelijk veertien banen waar jij van kan gaan genieten. Met dank aan onze vrienden van Gewoonvoorhem zijn wij achter dit pareltje gekomen.

 

Mario Kart-banen in Amerika

Het park heeft de naam Branson Track en is geïnspireerd op de Niagara Speedway. De baan ligt in het midden van Amerika, in het plaatsje Branson. Dus wanneer jij plannen hebt om een tour door Amerika te maken, dan mag dit niet ontbreken. Mede vanwege het punt dat wij mannen allemaal dromen om een keer de Mario Kart ervaring mee te maken, is dit het nieuwe ‘bucket list’ dingetje. De kans dat je attributen als ‘schildbommen’ en ‘bananen’ mag gooien naar de andere tegenstanders is niet heel groot. Maar wie niet waagt, wie niet wint.

Mario Kart

De Mario Kart-banen van Branson Track wanen jou in het leven van de rijders van de game. Er zijn ruim 14 banen waar jij je skills kan tonen en jij de king van de banen kan zijn. Van de veertien banen zijn er zeker vier die jij uit moet proberen, namelijk Wild Woody, The Lumberjack, Heavy Metal High Rise en Road Course Track. Waar jij bij de eerste drie banen het gevoel krijgt dat jij in de echte game zit, heeft de vierde baan meer een race karakter. Zo kan jij jouw inner Max Verstappen laten zien. De Wild Woody is de trekker met een vier verdieping tellende grote spiraal en twee kleinere spiralen. Dit gaat een onvergetelijke reis en beleving voor jou en je maten worden.

Mario Kart

Mocht je toch een fan zijn van het échte racen in plaats van de videogames? Dan is racen in deze Ferrari karts op een cruiseschip wat voor jou. Wie had dat ooit verwacht, een kartbaan op een cruiseschip, deze helden hebben het in ieder geval voor elkaar gekregen.