Maak kennis met de knappe Estelle Hagen

De knappe Estelle Hagen komt uit Apeldoorn en is een hit op Instagram. Ondertussen heeft ze zo’n 140 duizend volgers bij elkaar geraapt. Door haar grote bereik in het aantal volgers heeft ze er ook samenwerkingen met grote merken aan overgehouden. Het gaan hier vooral om merken die lingerie verkopen en Estelle poseert dan ook regelmatig in spannende setjes.

Niet alleen op Instagram is ze een hit, ook op TikTok heeft ze heel wat volgers. Welgeteld zijn het ongeveer 107 duizend volgers. Hier plaatst ze filmpjes op waarop steeds meer duidelijk is hoe knap de dame wel niet is. Echter is ze al een tijdje niet zo actief meer op het platform, maar wij hopen dat ze dit snel weer gaat oppakken.

De blondine is populair op Instagram

Zoals we net al vertelden heeft Estelle regelmatig samenwerkingen met grote merken. Hierdoor plaatst ze nog wel eens een foto in lingerie op haar Instagram. Ook schroomt ze niet om vakantiefoto’s in bikini te plaatsen. En laten we eerlijk zijn: met zo’n prachtig figuur geven we haar groot gelijk. Wij selecteerden een aantal hoogtepunten van haar Instagram. Check de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Estelle Hagen (@estellehagen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Estelle Hagen (@estellehagen)