Grappige reacties over de Satisfyer Pro

We hebben veel geleerd over de satisfyer pro door de dames van FEM FEM. Zo zeggen ze dat de taboe rondom speeltjes steeds meer afneemt. Dat is niet raar aangezien 85% van de vrouwen ze wel eens gebruiken. Ze halen het beste in de vrouw naar boven en dat is terug te zien in de recensies. Vandaar laten we jou de 10 leukste reacties zien over de Satisfyer Pro.

 

1. Niet aan te raden voor een romantisch avondje samen

“Even serieus, die postbezorger was nog niet eens de straat uit en m’n vriendin zat met rollende ogen puffend op de bank. ‘Even proberen’, zei ze. Toen ze haar hoogtepunt had bereikt, wilde ze ook nog aan de slag met de massage staaf, om te proberen of ze het verschil kon voelen. Ze koos al heel vlug weer voor de Satisfyer en binnen 20 minuten zat ze aan haar tweede climax. Toen ‘hop’, met wiebelende beentjes naar de keuken en ‘hop’, even tukkie doen. Ondertussen zat ik nog steeds met een verbijsterde blik op de bank. Niet aan te raden als je op zoek bent naar een romantisch avondje samen. Zéker aan te raden als je van je vriendin houdt en haar oneindig veel genot gunt. Beter Valentijns-cadeau dan weer een suf bosje bloemen.”

2. Korting?

“Krijg je ook nog iets van korting als je vriend hem weg heeft gegooid, omdat ik hem te vaak gebruikte?”

3. De zielzuiger 3000

“De zielzuiger 3000. Wat een geweldige uitvinding is dit! Je gaat wild plassen in bed. Mijn ziel heeft letterlijk mijn lichaam verlaten op stand 12. De buren klaagden over een huilende hond maar dat was ik. Ik vraag me wel af of er een crème bestaat om mijn down under naar originele staat te krijgen.”

4. Bacardi Lemon

“In no time lag ik te zwemmen in Bacardi lemon.”

5. Geen man meer nodig

“Als er een hemel bestaat dan heb ik die met dit apparaat toch echt gevonden? Je wordt er volledig in meegezogen, je bent niet meer bewust van de realiteit en binnen de kortste keren voelt ’t als knallend vuurwerk en ga je vanzelf sterretjes zien. Makkelijk meerdere keren achter elkaar zo voelt het na een aantal keer alsof je volledig leeg gezogen bent, kan hier een man tegen op? ECHT NIET. Na het vinden van dit apparaat heb ik geen vent meer nodig!”

6. Wil echt niets anders meer

“Echt een toppertje, zo mijn vriend de deur uitgedaan. Wil echt niks anders meer.”

7. Beste aankoop ooit

“Na alle positieve recensies gelezen te hebben heb ik het ook maar eens geprobeerd. Wauw. Beste aankoop ooit, op mijn huis na. Ik raad iedereen dit product aan!”

8. Deleting my dating app

“After using it for the first time I’m seriously thinking of deleting my dating app. Great toy!”

9. Voor alle leeftijden

“Hebben als 65+er voor het eerst iets besteld. Moet zeggen hij werkt echt goed, bij eerste keer gebruik gelijk drie keer gekomen.”

10. Spartelen

“Ik heb haar nog nooit zoveel zien spartelen!”

Overtuigd? Ga naar Bol.com om het speeltje te bestellen. Ook leuk om als koppel te gebruiken namelijk (of om je vriendin tevreden te houden wanneer  jij weg bent).

Als we de reacties mogen geloven, dan is het een veelbelovend apparaat. Wil je nog meer grappige en gênante weetjes lezen? Check dan de meest gebruikte stopwoorden in bed.