Welke vrouwen strijden om de harten van de Bachelors?

De begeerlijk bachelors Rien en Paul proberen de ware liefde te vinden op het tropische Zanzibar. Daar staan 26 vrijgezellen vrouwen klaar op de connectie met een van de mannen aan te gaan. Maar wie zijn die 26 prachtige vrouwen die, dit jaar meedoen? Wij zetten de prachtige deelneemsters van de Bachelor voor jou op een rijtje:

 

1. Caitlin

Caitlin is 31 jaar en werkt in de corporate evenementenbranche. Ze heeft scherpe humor en is altijd eerlijk, alleen valt dat niet altijd in de smaak. Toch is dat wat haar zo charmant maakt. Ze gaat altijd voor de volle honderd procent: ze doet het goed of helemaal niet. Deze vastberadenheid gaat haar zeker weten van pas komen tijdens haar avontuur.

Caitlin de Bachelor 2024

2. Beate

De 27-jarige Beate van der Weide is diabetespatiënt en een echte inzetter voor mensen met suikerziekte. Ondanks haar insulinespiegel af en toe dipt, blijft haar energielevel altijd superhoog. Ze wil altijd haar zin krijgen en hoopt dat ook bij de Bachelor te vinden waar ze op zoek is: de ware liefde.

Beate de Bachelor 2024

3. Amber

Amber (29 jaar) laat zich graag leiden door het volgen van tekens. Zo is ze de laatste tijd vaak een roos tegengekomen. Het is alleen nog de vraag of één van de bachelors voor haar bestemd is, dat moet nog uit de sterren blijken.

Amber de Bachelor 2024

4. Amanda

Amanda is 27 jaar en werkt als marketeer in een wereld van stoere mannen: bij een autodealer. Het zal wel even wennen zijn door omringd te zijn met zoveel vrouwen, maar als ze haar plek heeft gevonden, dan straalt ze. Ze wil iemand die onvoorwaardelijk voor haar gaat, zelfs als ze net uit bed stapt.

Amanda de Bachelor 2024

5. Alinda

Alinda is 27 jaar en niet alleen een beauty om te zien, maar ze heeft ook de brains. Ze heeft een affiniteit voor coderen en alles wat met cijfers te maken heeft. Alinda heeft de formule om de ware liefde te vinden nog niet uitgevonden, maar hoopt haar kansen te vergroten bij de Bachelor.

Alinda de Bachelor 2024

6. Claudia

Claudia is 36 jaar en houdt van kletsen, maar is ook recht voor haar raap en heeft geen filter. Ze vindt het lastig om uit alle leuke mannen in Amsterdam te kiezen, ondanks dat ze weet wat ze wil.

Claudia de Bachelor 2024

7. Deyhane

Deyhane is 25 jaar en houdt echt van gezelschap, dus een villa met 25 vrouwen is voor haar zeker geen probleem. Ze vindt het leuk om gesprekken te voeren over van alles en nog wat. Ondanks dat ze zo’n gezelschapsmens is, heeft ze geen romantische geschiedenis. Maar daar hoopt ze vandaag verandering in te brengen door haar deelname aan de Bachelor.

Deyhane de Bachelor 2024

8. Debora

De 26-jarige Debora houdt van mannen met een grote neus, dat is volgens haar een van de zeven schoonheden. Ze houdt van een man die zelfverzekerd is en weet wat hij wil. In haar kleine dorp is ze een opvallende verschijning. Haar levensmotto “more is more” past perfect bij haar stijl.

Debora de Bachelor 2024

9. Eline

Voor de 27-jarige Eline is geen avontuur te gek. Of het gezellig champagne drinken is of een weekendje wildkamperen, ze vindt het allemaal leuk. Ze wil een lange man, het allerliefst met een yup-achtige uiterlijk, die verder kan kijken dan haar onhandige flirtgedrag. Ze geeft toe niet heel goed te zijn in flirten, maar ze kan wel vlot babbelen.

Eline de Bachelor 2024

10. Jip

Jip is een echte badass die houdt van flinke uitdagingen. De 31-jarige pakte haar kans om met de auto op avontuur te gaan. En guess what? Ze is nooit meer teruggekeerd: ze woont nu in Portugal. Jip houdt echt van stoere en relaxte mannen, de kakkers laat ze liever links.

Jip de Bachelor 2024

11. Isabel

De 28-jarige Isabel is in hart en nieren een Amsterdamse. Als ze buiten de stadsgrenzen komt met haar vriendinnen, maakt ze de grap: “Iew, ik moet Amsterdam uit.” Ze moest er toch echt aan toegeven toen ze begon aan haar Bachelor-avontuur. Een man in een net pak trekt haar aandacht, en gelukkig hebben de Bachelors dat regelmatig aan.

Isabel de Bachelor 2024

12. Josephine

De 25-jarige Josephine wordt door veel mensen onderschat, vaak vanwege haar blonde lokken. Maar achter die prachtige lokken schuilt een slimme dame. Humor is een echte must in een relatie en staat hoog op haar lijstje. Ze is op zoek naar iemand die grappiger is dan zijzelf, zodat ze niet altijd dezelfde grappen hoeft te maken.

Josephine de Bachelor 2024

13. Naz

Naz (32 jaar) heeft rechten gestudeerd en is nu jurist in zware beroepszaken. Ze is niet snel onder de indruk van mensen. Maar stiekem verlangt ze ernaar om zich weer nerveuze te voelen, zoals bij een   beginnende verliefdheid.

Naz de Bachelor 2024

14. Oelinda

Oelinda is een 30-jarige schrijfster met een oude ziel, door haar levenservaring en wijsheden. Ze heeft een krachtige houding, waardoor ze mannen soms kan afschrikken. Ook heeft ze hele hoge verwachtingen van haar toekomstige partner. Ze stelt deze eisen natuurlijk omdat ze er zelf aan voldoet.

Oelinda de Bachelor 2024

15. Noor

Noor (24 jaar) werkt als marketeer. Ze weet als geen ander hoe ze dingen moet verkopen. Als het op mannen aankomt kan ze best kritisch zijn, maar dat wil ze loslaten tijdens haar deelname aan het avontuur. Ze denkt namelijk dat dat de reden kan zijn dat ze nog single is. Ze vindt mannen met een spirituele kant aantrekkelijk. Zoals zelf zegt: nette mannen met diepgang.

Noor de Bachelor 2024

16. Shalini

De 34-jarige Shalini wordt vaak jonger geschat omdat ze een stralende persoonlijkheid heeft. Ze is altijd gelukkig geweest in haar eentje, maar ze vindt het zeker niet erg als de liefde op haar pad komt. Ze hoopt met dit avontuur de liefde te vinden en het maakt niet uit als dat niet lukt op Zanzibar.

Shalini de Bachelor 2024

17. Veerte

Veerte is een nuchtere vrouw uit Friesland. De 23-jarige is op haar zeventiende verhuisd naar Amsterdam, alleen wordt dat ook te klein voor haar. Ze houdt van reizen en werkt in de zomers op het heerlijke Ibiza. Ze wil geen man die nooit in het buitenland zou wonen, dat is een echte afknapper voor haar. Voor haar is de perfecte man een mix van een zakenman en een surfdude.

Veerte de Bachelor 2024

18. Tatum

Tatum is een 24-jarig model. Ondanks dat de prachtige vrouw bezig is met haar uiterlijk, besteedt ze haar tijd ook aan haar innerlijk. Ze vindt alles omtrent zelfontwikkeling belangrijk en dat zoekt ze ook in haar partner. Tatum vindt het uiterlijk van een man niet belangrijk, zolang diegene wel de wereld heeft gezin en open staat voor een innerlijke reis naar zichzelf.

Tatum de Bachelor 2024

19. Femke

Femke Postma is 29 jaar en komt oorspronkelijk van Terschelling. Het eilandenleven is blijven hangen, want ze ruilt de koude winter in Nederland is voor het warme Bali. Nu start ze haar avontuur in Zanzibar en hoopt ze de Bachelor te vinden.

Femke de Bachelor 2024

20. Isa

De 26-jarige Isa werkt als doktersassistent en prikt erop los. Ze geeft namelijk covid-vaccinaties aan huis. Ze houdt van reizen en ziet het al helemaal voor zich om met haar toekomstige kinderen in het buitenland te wonen. Ze hoopt op Zanzibar de connectie te vinden met een van de Bachelors.

Isa de Bachelor 2024

21. Milan

Milan is 30 jaar en houdt ervan om de heupjes te bewegen. In haar vrije tijd luistert ze graag naar muziek en doet ze aan salsadansen en bachata. Ze vindt mannen met donker haar en een sportief uiterlijk heel aantrekkelijk. Milan hoopt in de toekomst samen met haar partner te kunnen dansen, dat is natuurlijk het leukst.

Milan de Bachelor 2024

22. Maud

De 33-jarige Maud vindt zichzelf echt een popje. Ze houdt ervan om bezig te zijn met haar uiterlijk, dus je zal haar echt nóóit zonder make-up zien. Als het aankomt op de liefde is ze een echte vechter. Ze vindt dat je moet vechten voor de liefde, want dat komt niet altijd aanwaaien.

Maud de Bachelor 2024

23. Yvonne

Yvonne is 33 jaar en heeft een voorliefde voor fotografie. Het liefst ze wil ze de beste fotografe van de wereld worden. Ze heeft haar eigen leven ook al in een plaatje voor ogen: ze wil namelijk samenwonen met haar toekomstige liefde. Voor Yvonne hoeft het echt geen liefde op het eerste gezicht te zijn, want meestal wordt ze verliefd vanuit een vriendschap.

Yvonne de Bachelor 2024

24. Roos

De 28-jarige Roos is nog bezig met de zoektocht naar zichzelf en doet alleen dingen die ze echt leuk vindt. Ze verdiept zich helemaal in de wereld van meditatie en yoga. Ondanks dat zoekt ze naar haar innerlijke rust en gaat ze ook af en toe naar een feestje. Ze droomt van een huisje, boompje beestje, maar wil eerste alles uit het leven halen.

Roos de Bachelor 2024

25. Yvette

De Yvette is 29 jaar en is van het boerenland verhuisd naar de grote stad Amsterdam. Ze houdt van een ondernemende man, want ze is inmiddels ook een ondernemende vrouw met een eigen onderneming. Ze wil een man die voor haar gaat en niet iemand die achterover leunt.

Yvette de Bachelor 2024

26. Rowan

De 29-jarige Rowan is een basisschooljuf en is de definitie van lief, daarom heeft ze zo veel vriendinnen. Rowan is erg content met haar leven, zo luidt haar levenspreuk: “Wat hebben we het toch goed.” Ze hoopt het nog beter te krijgen door haar deelname en de liefde te vinden. Ze houdt wel van kakkers, maar het allerbelangrijkste vindt ze toch echt wel diepgaande gesprekken en authenticiteit.

Rowan de Bachelor 2024

Dit waren alle vrouwelijke deelneemsters van de Bachelor 2024. Wil jij het avontuur van deze vrouwen op de voet volgen? De Bachelor is sinds 7 maart elke week te zien op Videoland.