Maak kennis met De Bachelor-deelneemster Beate van der Weide

De prachtige Beate van der Weide deelt veel van haar leven op Instagram. De 27-jarige De Bachelor-deelneemster uit Dordrecht geniet van het leven, dat is terug te zien in haar foto’s die ze regelmatig plaatst. Je kan op haar Instagram meegenieten van haar vakanties naar de tropen of haar stedentripjes.

De Dordtse meid heeft zeker de beauty en de brains, want ze heeft haar masters ondernemingsrecht en fiscaal recht behaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. En dat ze ook over de looks beschikt, dat kan je direct zien. Echter gaat het nog een stapje verder bij Beate. Haar looks heeft ze namelijk ingezet met haar deelname aan de Miss Nederland-verkiezingen. Zonder enig modellenervaring deed ze toch een poging om mee te doen aan deze verkiezingen. Middels haar deelname wilde ze meer bewustwording creëren voor jonge mensen met een auto-immuunziekten. Zelf is ze diabetespatiënt en daar is ze erg open over op sociale media. Naast haar suikerziekte heeft ze ook colitis ulcerosa, een chronische ontsteking aan de dikke darm.

Foto via Instagram @beateofficial
Foto via Instagram @beateofficial

Ondanks mensen weten wat diabetes is, wil het nog niet zeggen dat ze weten wat de impact is op iemands dagelijks leven, vertelt ze in een interview. Ondanks ze geen Miss Nederland 2023 is geworden, heeft ze het modellenwerk zeker niet links laten liggen. Ze heeft regelmatig haar verhaal gedaan zoals in De Telegraaf en bij Diactueel, waar ze op de cover stond. Op haar Instagram kan je zeker zien, dat ze de modellen technieken beheerst.

Bachelor deelneemster Beate van der weide
Foto via Instagram @beateofficial

Als je nog meer van Beate wil zien, neem dan een kijkje op haar Instagram en check vooral de afleveringen van De Bachelor. In de eerste aflevering was te zien dat ze enkele minuten flink aan het flirten was met Paul, wat haar zelfs de witte roos opleverde. Elke donderdag is er een nieuwe aflevering van het programma op Videoland te zien.

Ben jij benieuwd wie er allemaal mee doen aan het nieuwe seizoen van de Bachelor 2024? Bekijk dan alle vrouwelijke deelneemsters van De Bachelor 2024 op een rijtje.