Woning te koop in het noorden van Nederland

De woning bevindt zich net aan de rand van het historische stadscentrum van Appingedam. Je kunt er dus in alle rust wonen en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid van het centrum. De eengezinswoning van 83 vierkante meter is in 2013 geheel herbouwd en volledige geïsoleerd.

Bij binnenkomst beland je in de hal, die je leidt naar het toilet en de woonkamer. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming, dus koud zullen je voeten het niet krijgen. Aan de achterzijde van de woonkamer heb je een open keuken met een lang blad. Genoeg ruimte om die inner Gordon Ramsay in je naar boven te halen. Je kunt vanuit de keuken met de opslaande deuren de tuin betreden.

Woonkamer Appingedam

Via de trap in de keuken kan je naar de eerste verdieping. De ruime overloop verbindt de badkamer en twee ruime slaapkamers aan elkaar. De overloop kan prima gebruikt worden als werkruimte, maar met wat kluswerk kan je er ook een prima slaapkamer van maken. De badkamer is betegeld met witte tegels en is ingericht met een douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn ruim en hebben knieschotten, wat handig is voor extra bergruimte.

Badkamer woning Appingedam

Funda woning te koop in Appingedam

Je kunt in alle rust van de achtertuin genieten. Tevens staat er een vrijstaande houten berging waar jij al jouw troep kwijt kan. De tuin kan wel een kleine opknap buurt gebruiken, maar dat is zo gebeurd. Door het onkruid in de tuin te verwijderen, ben je al een heel eind.

Tuin woning Appingedam

Zo’n koopje kom je bijna niet tegen én al helemaal niet in deze staat. Lijkt deze woning je wat? Op dit moment staat op Funda de woning te koop voor € 149.500. Zie jij je leven hier al helemaal voor je? Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Netweg 4, te Appingedam:

Funda woning te koop in Appingedam

Funda woning te kop in Appingedam