Maak kennis met De Bachelor-deelneemster Femke Postma

In aflevering 1 werd direct één ding duidelijk: Femke is een echte eilandbewoner. Niet alleen omdat oorspronkelijk van Terschelling komt, maar ook dat ze verhuisd is naar het prachtige Bali. Haar voorliefde voor het eilandenleven is duidelijk terug te zien op haar Instagram. Daar deelt de brunette regelmatige foto’s van het heerlijke leven op Bali.

Op menig foto is ze te zien in stiljvolle bikini’s. En niet zomaar in een willekeurige bikini, maar die van haar eigen zwemkledinglijn FEMMESUIT Seaside & Movement. Daarnaast is ze ook nog algemeen manager bij House of Orange Bali geweest, is een nagelsalon op het eiland. Kortom, deze dame weet wel van aanpakken.

Bachelor-deelneemster Femke Postma
Foto via Instagram @femke_postma

De 29-jarige heeft haar bachelor Media en Cultuur behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Ze liep toentertijd ook vijf maanden fulltime stage bij StukTV als redactie en productie stagiaire.

Nu is ze te zien in het derde seizoen van De Bachelor, daar hoopt ze net als de andere 26 vrouwelijk deelneemsters de ware liefde te vinden in Zanzibar. Eén ding is zeker: ze heeft de aandacht van één van De Bachelors, Rien, al aardig weten te trekken. Hij gaf Femke al tweemaal een roos, waardoor we haar in ieder geval nog wel even kunnen aanschouwen. We zijn benieuwd hoe het seizoen verder loopt.

Femke Postma De Bachelor
Foto via Instagram @femke_postma

Wil jij meer zien van De Bachelor-deelneemster Femke Postma? Elke donderdag is er een nieuwe aflevering van het programma op Videoland te zien. Ben jij benieuwd wie er allemaal meedoen aan het nieuwe seizoen van De Bachelor? Bekijk dan alle vrouwelijke deelneemsters van De Bachelor 2024 op een rijtje.