Heeft ze interesse en wil ze met me op date?

Het versieren van een vrouw blijft een interessant fenomeen. Nu zal je heus wel weten hoe je een vrouw moet aanspreken en wat je juist niet moet doen. Maar wat als alles lekker klikt en er duidelijk sprake is van die o zo belangrijke chemistry? In dat geval is het tijd voor de volgende stap: de eerste echte date regelen.

 

Kortom, wanneer kan je haar wel mee uit vragen en wanneer juist niet? Nu zal de gemiddelde vrouw je echt niet gaan vragen wanneer je haar mee uit eten neemt en dus is het belangrijk om te letten op de subtiele hints die jouw toekomstige dat je geeft. Je zal je ogen dus open moeten houden. De belangrijkste signalen kun je eigenlijk niet over het hoofd zien.

Ze is bij je in de buurt

Natuurlijk valt het op als de dame waar je oog voor hebt opvallend vaak bij je in de buurt is. Uiteraard kan je heel naïef zijn en denken dat het puur toeval is, maar als het net iets te vaak gebeurt, is het duidelijk een teken van interesse in je.

Staren en lachen

Het oude gezegde luidt ‘wie staart, is verliefd.’ Daar zit een kern van waarheid in, al moet je natuurlijk nooit uitgaan van een simpel signaal. Gebeurt het echter net iets te vaak dat ze je langdurig aankijkt en flirt met oogcontact, dan wil ze meer dan alleen een oppervlakkig contact.

vrouw op date vragen

Aanraken

Vrouwen maken bij voorkeur gebruik van lichaamstaal en een vluchtige aanraking is een goed voorbeeld. In veel gevallen is dat niet per ongeluk en probeert ze juist op die manier jouw aandacht te trekken. E kans is dus groot dat ze daarmee aangeeft dat het licht op groen staat. Ga er dan ook voor!

Vragen stellen

Ben je oprecht gedesinteresseerd in iemand, dan wil je er graag meer over weten. Dat geldt niet alleen voor mannen, ook vrouwen tonen zo hun interesse. Afhankelijk van de vragen die ze stelt weet je snel genoeg of het echt gemeende interesse is of puur beleefdheid.

Flirten

Veel duidelijker kan het niet worden: het flirten. Vrouwen zijn er zo goed in dat het ons mannen eigenlijk maar moeizaam opvalt. Is het in een gesprek echt extreem duidelijk dat ze met je aan het flirten is, dan wil ze ook meer. Kortom, het moment om haar mee uit te vragen.

Vrienden maken grapjes

Geeft de dame die je wilt hebben niet voldoende aanwijzingen, let dan op het gedrag van haar vriendinnen. In veel gevallen lachen ze extra vaak of maken ze juist grappen als jij in de buurt bent. Is het nu zo dat zowel jij als zij het onderwerp is, dan is het duidelijk dat je haar interesse hebt gewonnen.

Gesprekken over single zijn

Natuurlijk kan een gesprek met je potentiële date heel oppervlakkig zijn, maar als ze echt door gaat vragen of juist gaan informeren naar je status, dan is het duidelijk dat ze je wel ziet zitten. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de vragen die ze aan jou stelt, ook als ze zelfs redelijk gedetailleerd over zichzelf vertelt is het een signaal dat ze interesse heeft.

vindt ze me leuk heeft ze interesse

Ze lacht om alles

Vindt ze je echt leuk, dan vindt ze ook echt alles aan jou leuk. Dus ook de grappen die eigenlijk niet grappig zijn. De enige reden is dat ze daardoor jou aandacht vast kan houden en dat het een duidelijk doel: dat je haar mee uit gaat vragen.

Ze stuurt berichtjes

Vrouwen houden van communiceren en dat doen ze op tal van manieren. Natuurlijk kan ze je gewoon even een appje sturen als er iets te melden is, maar als je merkt dat het eigenlijk inhoudsloze berichten zijn, dan wil ze maar een ding: aandacht. Hoog tijd om de koe bij de horens te vatten.

Haren aanraken

We zeiden het al eerder: de subtiele aanraking. Nu hoeft ze niet altijd jou aan te raken, ook als je merkt dat ze veel met zichzelf bezig is – bijvoorbeeld door vaak door haar eigen haar te gaan met haar vingers, dan duidt dit overduidelijk op interesse in jou. Het zorgt ervoor dat je aandacht geeft aan haar en dat is precies wat ze wil.