Hoe weet je of een vrouw je leuk vindt?

Hoewel we niet alle vrouwen over één kam kunnen scheren, zijn er wel degelijk een aantal signalen waaraan je kan herkennen dat een vrouw een oogje op je heeft. Of je nou aan het daten met diegene bent of je een vriendschappelijke relatie hebt; onthoud de volgende signalen en check hoe geïnteresseerd ze is.

 

1. Ze laat het zien met haar lichaamstaal

Grote kans dat een vriendin je niet ineens gaat vertellen dat ze een dikke crush op je heeft, let daarom meer op haar non-verbale communicatie. Wijzen haar voeten naar je toe en staat haar lichaam vrijwel altijd open naar je gedraaid? Dan is het een teken dat ze toenadering zoekt.

vindt ze me leuk

2. Ze vindt aanraking fin

Kijk wat ze vindt van je aanraking. Als ze dit geen probleem vindt of zelfs een beetje tegen je aanleunt, dan betekent dit dat ze comfortabel met je is en dat zou absoluut een teken voor een volgende stap kunnen zijn. Flirten met aanraking is vaak gemakkelijk te herkennen.

3. Ze maakt oogcontact

Wanneer ze met je praat, dan maakt ze oogcontact met je. Ze vindt het fijn om dat contact te hebben, maar kan er tegelijkertijd ook een beetje verlegen van worden. Dus wanneer ze het contact opzoekt en vervolgens wegkijkt, dan heeft ze wellicht een oogje op je.

4. Ze is jaloers op andere vrouwen

Dit is het allerbelangrijkste puntje. Wanneer je gewoon een vriendschappelijke relatie hebt, dan zullen jullie elkaar alleen maar gunnen om gelukkig te zijn in de liefde. Maar merk je dat ze een beetje jaloers begint te worden wanneer je het over een andere vrouw hebt? Dan is het een belangrijk signaal dat ze misschien toch iets meer wil zijn dan vrienden.

Oke, het kan zijn dat je haar ook ziet zitten. Maar wellicht is het een korte fling en zie jij jullie niet samen in een lange relatie. Dat kan. Check dan ook of zij relatiemateriaal is voordat jullie samen het diepe induiken.