1. Een kus geven op haar voorhoofd

Vrouwen vinden een kus op het voorhoofd heel fijn. Op één op andere manier zegt dit, “I got you”.

2. Knipoog geven

Als zij bij jouw sportwedstrijd komt kijken en langs de zijlijn staat, kan je even snel een “stiekem” knipoogje geven. Vrouwen vinden dat fijn, het is bevestiging en het laat zien dat je aan haar denkt.

3. Haar gedag kussen wanneer jij eerder weg moet in de ochtend

Wanneer je in de ochtend vroeg uit bed moet om naar jouw werk te gaan maar wel afscheid van haar neemt met een kus!

4. Met haar haren spelen

Niets is fijner dan iemand die met je haar speelt. Sommige mannen kunnen dat ook fijn vinden, dus hoe lekker is het als jij je vriendin daarmee ook kan plezieren.

5. Een date plannen

Nee, “kom chillen” is geen date. Vrouwen houden van een man die verder denkt dan de voordeur. Er zijn genoeg leuke dingen te doen. Sta je nog aan het begin om haar te leren kennen? Hier zijn 10 leuke ideeën voor een eerste date.

6. Een knuffel geven van achteren

Zij staat niets vermoedend te koken of zit even op haar telefoon. Jij geeft haar opeens een knuffel van achteren, dat kunnen vrouwen zeker waarderen.

7. Opscheppen over haar bij jouw vrienden

Vol trots vertelt je hoe creatief ze is en hoe lekker ze wel niet kan koken. Vrouwen houden van een  supportive boyfriend!

8. Als je voor haar opkomt

Er dringt iemand voor bij de kassa, zij durft er niks van te zeggen, maar jij hoeft daar helemaal geen last van te hebben. Kom voor haar op.

9. Een hand op haar onderrug leggen wanneer jullie over straat lopen

Zodat ze niet aangereden wordt door een auto (of een toerist op een fiets mocht je in Amsterdam wonen). Het voelt veilig voor een vrouw.

10. Meekijken met haar favo films

Zelf zou jij eerder gaan voor een actie-film, maar voor haar kijk je mee met Mean Girls.

11. Jij haalt haar snacks in huis

Bonus punten wanneer het haar favo snacks zijn en niet die van jouw alleen! Hiermee kan je een vrouw écht mee verwennen.

Deze punten moet je er dus bij houden om punten te scoren bij je meisje. Er zijn ook genoeg mannen die hun relatie verpesten. Check de 10 veelvoorkomende fouten waardoor mannen hun relatie verpesten.