Monturen

Welke modellen zijn er in 2024 helemaal hot and happening? Dat zetten wij even op een rijtje. Aan de ene kant zien we de retro-trend dit jaar volledig terugkomen. Hieronder vallen gedurfde frames – zowel in kleur als in model – die het power dressing-tijdperk benadrukken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Job Stevens (@jobstevens)

Anderzijds zie je in de collecties van de populaire merken als Versace, Ray-Ban en Emporio Armani ook veel frameloze brillen terugkomen. Deze brillen geven jouw gehele outfit een klassieke vibe, eentje met veel klasse en charme. Het is een bril die maar eens bewijst dat minimalisme juist zeer krachtig kan zijn: Less is More.

Hoe er ieder jaar nieuwe monturen weer komen en gaan, zijn er ook een aantal monturen die nooit – maar dan ook écht nooit – uit de mode zullen raken. Het beste voorbeeld hiervan is nog altijd de Wayfarer, waarmee jij die echte James Bond-look te pakken hebt. Een bril die jou niet alleen dit jaar goed zal staan, maar jarenlang jouw favoriet zal zijn (en blijven).

Meekleurende glazen

Oké, first things first. We moeten even iets uit de wereld helpen. Vaak worden meekleurende glazen geaccordeerd met ouderen, maar dat is complete onzin. Want laten we eerlijk zijn: eigenlijk kennen dergelijke glazen alleen maar voordelen, waardoor ze perfect zijn voor iedereen.

De vernieuwde Transitions (meekleurende) glazen kunnen jouw zonnebrillen-game volledig omgooien. En terecht. Als je erbij nadenkt: het is toch heel chill om als brildrager in de zomer niet steeds twee brillen op zak te hoeven hebben?

transitions-glazen-bril.jpg

De Transitions® Signature® GEN 8 ™ glazen van Pearle bieden comfortabel zicht, zowel binnen als buiten. De glazen zijn binnen volledig helder, en wanneer je buiten bent zullen ze binnen enkele seconden donker (30% sneller dan andere meekleurende glazen). Een échte 2-in-1 bril dus, iets wat héél relaxed is tijdens het autorijden of op een festival.

De glazen optimaliseren de hoeveelheid licht die jouw ogen ontvangen én ze blokkeren 100% UVA en UVB stralen. Hoe feller de zon schijnt, hoe donkerder de glazen worden. Bovendien helpen ze ook nog eens bij het filteren van blauwviolet licht. Dus ben jij iemand die voor werk veel achter je laptop zit, dan kan je het zelfs zien als 3-in-1 glazen. Bril-jant.

 

Je hoeft dankzij de Transitions glazen dus geen extra bril mee te nemen én het is dus ook niet meer nodig om een extra bil op sterkte aan te schaffen. Ook wel zo lekker voor de portemonnee. En het mooiste van alles: de Transitions® Signature® GEN 8 ™ glazen passen op elk montuur. Zo kan jij de bovenstaande trends gewoon als een baas rocken.

Check de Transitions® Signature® GEN 8 ™ glazen, ontdek welke bril bij jouw gezichtsvorm past en kies jouw favoriete montuur.

Gekleurde glazen

Heb jij jouw favoriete montuur weten te kiezen, dan ben je er nog niet. De glazen an sich komen ook voor in talloze verschillende kleuren. Laat 2024 nou net het jaar zijn dat het weer helemaal in de mode is om te gaan voor een paar gekleurde glazen, iets wat ook opvalt in de collecties (zonne)brillen van de big boys.

Door te gaan voor een bril met gekleurde glazen, zorg je ervoor dat het een echte eyecatcher van je outfit wordt. Wanneer je een basic outfit (wat betreft kleuren) rockt, zal jouw bril volledig de aandacht trekken als fashion statement, en precies de bedoeling. Wil jij de show stelen met opvallend gekleurde glazen, dan kan je gaan voor Saffier, Smaragd, Amethist of Amber.

kleuren glazen transitions

Ben jij toch meer van de tijdloze, basic items? Dan is er ook voor jou genoeg keuze dankzij de grijze, bruine en graphite green kleuren. It’s all up to you.

Bekijk de website van Pearle voor meer informatie over de Transitions® Signature® GEN 8 ™ glazen.

In samenwerking met Pearle