Anouk Matton nu nog ‘vrouw van’ Dimitri Vegas

De Belgische Anouk Matton is nu nog meer bekend als ‘vrouw van’ de Dj Dimitri Vegas, maar ze timmert zelf ook hard aan de weg. Matton is namelijk een van de weinige vrouwelijke Dj’s. Maar desalniettemin heeft ze een enorm drukke agenda.

Ze gaat club na club langs en draait daar de beste plaatjes. En ze is zelf ook een plaatje.

Kinderwensen zijn er al bij Anouk Matton

Ondanks die drukke agenda van Anouk Matton en Dimitri Vegas, zijn ze er wel al over uit dat ze kinderen willen. Inmiddels is het koppel al vijf jaar samen en bijna drie jaar getrouwd. Ze wonen al samen, maar willen niet altijd in België blijven wonen. Maar waar dan wel? Dat weet het koppel nog niet helemaal: “Enerzijds vind ik Los Angeles een goede optie, maar het is niet de plek waar we kinderen willen grootbrengen. België zie ik mezelf ook niet echt wonen. We weten nog niet waar we precies willen wonen”

View this post on Instagram

Family portrait 🤍

A post shared by Anouk Matton Thivaios – MATTN (@mattnworld) on

De carrières van Anouk en Dimitri

De tien jaar oudere Dimitri Vegas heeft samen met zijn compagnon Like Mike al veel hits op zijn naam staan. Het dj-duo staat inmiddels ook al stabiel in de lijst van beste Dj’s ter wereld. Anouk gaat ook wel lekker, al hoewel ze veel kritiek heeft moeten incasseren nadat er technische problemen ontstonden tijdens haar dj-set op Tomorrowland. Maar dat ze op Tomorrowland mocht draaien, is niet zo gek. Ze heeft zelfs Paris Hilton achter haar staan, waarmee ze een nummer heeft uitgebracht. Ook kwam Paris Hilton onverwachts optreden tijdens de set van Anouk.

View this post on Instagram

🐙

A post shared by Anouk Matton Thivaios – MATTN (@mattnworld) on

Anouk Matton wil veel meer dan plaatjes draaien

Anouk zou bijvoorbeeld, als ze in Los Angeles zou settelen, graag een acteercarrière willen starten. En eerder zong ze op het nummer samen met Paris Hilton zelf ook al. Dus een zangcarrière zit er voor de Belgische misschien ook wel in. Dan zou ze zich ook kunnen aansluiten bij de knapste zangeressen ter wereld.

View this post on Instagram

Issa look 🥥🐚

A post shared by Anouk Matton Thivaios – MATTN (@mattnworld) on