Dimitri Vegas & Like Mike

Dit Belgische duo bestaat uit broers: Dimitri Thivaios en Michael Thivaios. Dimitri Vegas en Like Mike begonnen op veertienjarige leeftijd te experimenteren als dj. Als tieners traden ze op in verschillende clubs en waren ze radio-dj’s bij BeatFM. Tegenwoordig zijn ze in de dj-wereld geen kleine jongens meer. In 2015 behaalden zij zelfs de nummer 1-positie in de jaarlijkse DJ Mag top 100.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dimitri Vegas & Like Mike (@dimitrivegasandlikemike) op

Red Bull Racewagen

Voor deze samenwerking hebben Dimitri Vegas & Like Mike de ‘Sound of Synergy’ gecreëerd. Een unieke track geïnspireerd op de geluiden van de Aston Martin Red Bull Racewagen voorzien van Esso Energy race brandstof.

De broers waren erg enthousiast toen ze werden benaderd door Esso. Zij kwamen met dit unieke project om de geluiden van de Red Bull motor te veranderen in een vette track: “We houden van F1 en de pure opwinding tijdens de races. Als F1 fans wisten we dat we het geluid van de RB15-moter konden omzetten naar iets bijzonders. We hadden meteen een aantal gave ideeën in ons hoofd en we zijn erg blij met het resultaat, de ‘Sound of Synergy’.”

Natuurlijk, de Formule 1 is erg populair geworden in Nederland. Zeker ook omdat de Formule 1 naar Zandvoort komt. Deze track met een combinatie van motorgeluiden en muziekbeats zal voor zowel muziek als Formule 1 fans zeker in de smaak vallen.

Ben je nu ook benieuwd naar de ‘Sound of Energy track‘?