Noémie Happart, de vrouw van Yannick Carrasco

Yannick Carrasco, de dynamische winger van de Rode Duivels, heeft zijn hart verloren aan Noémie Happart. De voormalig Miss België en Yannick hebben in 2017 hun liefde bekroond met een huwelijk, waarbij ze sindsdien samen hun avonturen delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noémie Happart (@noemiehappart)

Amely Maria, de verloofde van Michy Batshuayi

Michy Batshuayi, de spits met een neus voor goals, wordt vergezeld door Amely Maria. Deze charmante dame is niet alleen zijn verloofde, maar ook de moeder van hun dochtertje, wat hun band nog sterker maakt buiten het voetbalveld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A L (@amely_maria)

Michèle Lacroix, de vrouw van Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne, de briljante middenvelder, heeft zijn geluk gevonden bij Michèle Lacroix. Hun liefdesverhaal begon in 2014 en heeft zich sindsdien uitgebreid met drie kinderen: Mason Millian, Rome en Suri. Hun huwelijk in 2017 verankert hun toewijding aan elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michèle De Bruyne (@lacroixmichele)

Sophie de Vries, de vrouw van Jan Vertonghen

Jan Vertonghen, de ervaren verdediger, deelt zijn leven met Sophie de Vries. Het koppel ontmoette elkaar al op de middelbare school in Amsterdam, toen Jan al schitterde in de Ajax-jeugd. Hun huwelijk in 2014 heeft geleid tot een gezin van vijf, met dochter Layla en zoontjes Ilay en Dani Rob, waarmee ze een hecht en gelukkig gezin vormen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Vertonghen (@jvertonghen)

Jozefien Van de Velde, de vriendin van Charles De Ketelaere

Charles De Ketelaere, de jonge ster in opkomst, zijn hart is veroverd door Jozefien Van de Velde. Hoewel minder bekend in de schijnwerpers, is Jozefien een belangrijke steun voor Charles, zowel in zijn carrière als daarbuiten.

Dat voetballers en mooie vrouwen een bekende combinatie is, dat is geen geheim. Bekijk ook de vrouwen en vriendinnen van de voetballers van het Nederlands elftal.