Rike Nooitgedagt (vriendin van Virgil van Dijk)

Virgil van Dijk heeft genoeg prijzen gewonnen in de afgelopen paar jaar, maar zijn vriendin Rike Nooitgedagt is toch wel de allergrootste. Rike is niet alleen een voetbalvrouw maar ook een voetbalmoeder. Ze heeft samen met Virgil een dochter genaamd Nila. Deze prachtige dame is in ieder geval altijd aan de zijlijn te vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgil van Dijk (@virgilvandijk)


Roos de Back (vriendin van Jurriën Timber)

Over de prachtige vriendin van Jurriën Timber is niet veel te vinden . Roos de Back plaatst veel op haar Instagram over plekken waar zij naartoe gereisd is, maar ook zie je hier en daar heel voorzichtig Jurriën langskomen. Een ding is zeker: het is een heel mooi koppel samen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roos🤍 (@roossdeback)

AnneKee Molenaar (vriendin van Matthijs de Ligt)

Een dame die echt niet mag missen in onze basisopstelling is de gezellige AnneKee Molenaar. De blonde vriendin van Matthijs de Ligt is trotser dan trots op haar voetballer. Ze plaatst regelmatig leuke foto’s van hen samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Sem Smit (vriendin van Steven Bergwijn)

Nog een dame die zeker niet mag missen in onze opstelling: de vriendin van Steven Bergwijn. De krullenbol aan de zijde van de voetballer heet Sem Smit. Samen met de vliegensvlug buitenspeler heeft ze kindje genaamd Ayden. Na eerdere up and downs in hun relatie lijkt alles weer goed te gaan tussen de twee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)


Mikky Kiemeney (verloofde van Frenkie de Jong)

Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney zijn verloofd! De voetballer vroeg Mikky ten huwelijk tijdens hun vakantie in Amerika afgelopen zomervakantie. Het internet ontplofte en harten smelten weg. Gefeliciteerd tortelduifjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Candy-Rae Blind (vrouw van Daley Blind)

We gingen er al vanuit, maar onlangs werd het ook bevestigd: Daley Blind mag ook dit jaar meespelen met het WK. En als hij meegaat betekent dat de sportieve mevrouw Blind niet mag missen in deze lijst. Daley en Candy-Rae Blind zijn al een paar jaar getrouwd en hebben tegenwoordig ook twee kinderen. Een echte powerwoman!

Jaimy Kenswiel (vriendin van Denzel Dumfries)

Omdat ze niet genoeg in de spotlight staat, vinden wij dat deze mooie dame ook niet mag missen in onze lijst. Naast dat Jaimy Kenswiel al jaren de vriendin is van Denzel Dumfries, heeft zij ook twee kindjes. Daarnaast heeft ze ook nog tijd voor haar eigen webshop en is ze druk als styliste. Kortom: een bezige dame!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)


Noa van der Bij (vriendin van Cody Gakpo)

De drukke en slimme Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo en wat is het toch een leuk stel. Ondanks dat er niet veel over deze blondine te vinden is, weten we wel te vertellen dat zij een hbo-studie heeft afgerond. Op dit moment werkt ze bij Cachet Models als junior booker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cody Gakpo ✝️ (@codymathesgakpo)

Doina Turcanu (vriendin van Stefan de Vrij)

De Moldavische Doina Turcanu is de vriendin van Stefan de Vrij en volgens Italiaanse bronnen is ze goed op weg met haar carrière in de modellenwereld. De prachtige brunette plaatst  veel over haar leuke stedentripjes en over haar grote liefde met wie ze al vijf jaar samen is. Wij kunnen geen genoeg krijgen van haar leuke glimlach in ieder geval.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doina Turcanu (@doinaturcanu)


Blossom Blue de Weerd (vriendin van Noa Lang)

Over deze leuke dame is helaas weinig te vinden online, ook foto’s van het stel zijn schaars. Wat we wel weten is dat Blossom Blue een kind heeft uit een vorige relatie en dat recent naar buiten is gekomen dat zij nu samen met Noa Lang een kindje verwacht. Gefeliciteerd!

blossom blue facebook(1)

Nadine Bamberger (vriendin van Steven Berghuis)

En als laatste op de lijst hebben we de vriendin van Steven Berghuis, Nadine Bamberger. Zij is de dochter van Lesley Bamberger, de eigenaar van de Kroonenberg Groep (vastgoedbedrijf) en daarnaast groot geldschieter bij Almere City FC. Steven Berghuis en zijn vriendin Nadine zijn al jaren samen en hebben ook een dochtertje, genaamd Joy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Berghuis (@stevenberghuis)