Waar gaat de serie The Pier (El Embarcadero) over?

Duik in het intrigerende verhaal van The Pier (El Embarcadero), een meeslepende serie van de makers van het ongelooflijk populaire La Casa De Papel. In deze acht afleveringen durende reeks, met elk een speelduur van ongeveer 45 minuten, volgen we het leven van Alejandra. Haar wereld stort in wanneer ze ontdekt dat haar echtgenoot, Oscar, van wie ze dacht dat hij al vijftien jaar lang trouw aan haar was, een dubbelleven leidde. Als Oscar plotseling overlijdt, gaat Alejandra vastberaden op zoek naar antwoorden. Haar speurtocht leidt haar naar de minnares van Oscar, en deze ontmoeting opent de deur naar een compleet nieuwe wereld vol verrassingen en verborgen geheimen.

Bekijk hier de trailer van The Pier:

Wie spelen er in The Pier?

De serie wordt gedragen door de schitterende vertolkingen van getalenteerde acteurs en actrices. In de hoofdrollen schitteren Irene Arcos en Verónica Sánchez, wier acteerprestaties de diepte van de emoties en de complexiteit van de personages prachtig belichamen. Ook is er plek in de serie voor Álvaro Morte, die in La Casa De Papel de hoofdrol van de professor vertolkte. Met hun overtuigende spel trekken ze de kijkers mee in het tumult van Alejandra’s ontdekkingen en innerlijke strijd.

Goede recensies op IMDb

De serie heeft niet alleen de harten van het publiek veroverd, maar heeft ook lof ontvangen van critici. Met een sterke score op platforms als IMDb (7,1) en een warme ontvangst door kijkers, is The Pier een absolute aanrader voor liefhebbers van meeslepende drama’s en intrigerende verhalen. Maar we hadden ook niks anders verwacht, met Álex Pina aan het roer. Mis deze serie dus niet, nu beschikbaar op NPO Plus.