Mijn vrouw heeft geen zin in seks

Het kan aan verschillende dingen liggen dat ze niet in de mood is. Dit zijn de 6 redenen zij geen zin in seks heeft.

1. Slaaptekort

Als je zelf erg vermoeid bent door slaaptekort merk je dat je zelf ook minder zin krijgt om activiteiten te ondernemen. Waar jij misschien altijd wel energie kan vinden voor seks is dit voor vrouwen niet altijd het geval. Vermoeidheid is dan ook een veelgebruikt excuus in de slaapkamer voor het niet hebben van seks.

Vriendin vrouw geen zin in seks

2. Alcohol

Je denkt misschien dat ze met een beetje alcohol achter de kiezen meer into seks is dan normaal, maar zorg dat ze niet te veel drankjes opheeft. Op het moment dat een vrouw namelijk te veel drinkt gaat het libido enorm naar beneden. Dit zal je dus geen wilde avontuurtjes in bed opleveren. Ook voor mannen geldt er een maximum aantal glazen alcohol.

3. Stress

Stress is eigenlijk helemaal nergens goed voor. Ook zeker niet voor het hebben van seks. Of het nou komt door haar baan, studie, of privéleven; het gaat haar niet helpen om met jou tussen de lakens te gaan.

4. Zelfbeeld

Als een vrouw zich sexy voelt is de kans op seks een stuk groter. We weten allemaal dat vrouwen zo nu en dan best onzeker kunnen zijn. Ook al zit je voor een lange tijd in een relatie moet je dus niet vergeten om haar nog regelmatig complimentjes te geven over haar uiterlijk. Samen shoppen voor sexy lingerie zal het libidogehalte voor beiden van jullie een duwtje in de rug geven.

sexy vrouw

5. Relatieproblemen

Problemen met je partner zorgen voor een algehele slechtere relatie. Waarschijnlijk doe je minder activiteiten samen en heb je vaak ruzie. Dit beïnvloedt ook je seksleven. Als het in jullie relatie dus even niet zo lekker loopt zou dit heel goed de reden voor haar kunnen zijn om niet met jou het bed in te duiken.

6. Medicatie

Sommige medicijnen kunnen het libido aantasten. Als dit het geval is kan je de dokter om advies vragen.