Vrachtwagen vol Meiland-flessen gekanteld

Bekende Nederlanders geven via social media regelmatig een inkijkje in hun leven. ‘C’est une catastrophe’, klonk naar verwachting uit de mond van Martien Meiland. Op zijn Instagram Story deelde Martien een foto van de gekantelde vrachtwagen, helemaal ingeladen met Meiland-flessen.

Hoewel er hoogstwaarschijnlijk weinig is overgebleven van de flessen wijn, liet de excentrieke Martien weten dat de chauffeur gelukkig ongedeerd is. De omgevallen wijnflessen gaan nu terug voor een kwaliteitscheck. ‘We laten het jullie weten als we weer op voorraad zijn.’ De liefhebber moet dus nog even wachten op hun bestelde fles. Martien liet in het Instagram bericht weten eerst een doosje op te sturen naar de vrachtwagenchauffeur.

Schermafbeelding 2021-05-19 om 11.54.05 Zien: De vrachtwagen vol wijn van Martien Meiland is gekanteld

Reclame voor het wijnmerk van Martien Meiland

Hoewel Martien Meiland het niet erg vindt reclame te maken voor zijn eigen wijnmerk La Famille Meiland, had hij deze vorm van promotie niet zien aankomen. Na het grote succes van Chateau Meiland en het programma de Meilandjes wist de familie uit te groeien tot een van de bekendste en meest bekeken families van Nederland. Ze ontvingen een Televizier-Ring, waarna het succes bleef stijgen en stijgen. Inmiddels beschikken Martien en Erica over een eigen wijnmerk, die verkrijgbaar is bij verschillende webshops. Liefhebbers kunnen nu tijdens een avondje op bank het succesvolle programma de Meilandjes wijnen, wijnen, wijnen in stijl. Het wijnassortiment van de Meilandjes bestaat uit wit, rosé en hun favoriete rode wijn. Om welke gekantelde vracht het gaat is niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)