Zelf een camper maken

Het lijkt wel steeds populairder te worden: normale auto’s en bussen kopen en ze helemaal ombouwen tot volwaardige camper. Vooral in Amerika worden de gele schoolbussen vaak verkocht en omgebouwd. Maar heel soms komt er een klusser langs op het internet die zijn creatie laat zien. En dan niet een omgetoverde schoolbus, maar een Amerikaanse vrachtwagen. Roger that?

binnenkant van de camper

Vrachtwagen omgebouwd tot luxe camper

En daarin is altijd baas boven baas. De eigenaar van deze luxe camper heeft wel erg zijn best gedaan om er een luxe bus van te maken. Het lijkt wel alsof je in een hotel rondloopt wanneer je langs de entree van deze vrachtwagen bent. Oorspronkelijk worden deze trucks gebruikt voor transport, dus zijn ze van binnen helemaal leeg. Dus dan is het extra bijzonder dat de eigenaar van deze bolide alles zo heeft kunnen maken alsof het altijd al zo was. Bij een schoolbus is dat wel wat makkelijker.

Het voordeel van werken met een vrachtwagen, is dat je eigenlijk nooit te weinig plek hebt om je spullen op te bergen. Niet alleen heeft de eigenaar gezorgd voor veel ladekasten in het interieur zelf, maar ook van buitenaf kan je de oorspronkelijke laadkleppen aan de zijkant nog openen, waar je genoeg plek hebt om spullen die je niet elke dag gebruikt op te bergen.

motor van de vrachtwagen camper binnenkant

Interieur van alle luxe voorzien

Deze camper straalt echt alleen maar luxe uit. Niet alleen is de vloer van prachtig witte stenen, maar het interieur is helemaal in hout-look. Ook zijn de werkbladen van de keuken en het bureau helemaal van steen gemaakt. Achter in de vrachtwagen is een volwaardige slaapkamer, met grote spiegel, tweepersoonsbed en een complete badkamer met douche. Ook de keuken heeft alles wat je nodig hebt om een goede maaltijd te maken. En dit is wel heel vet: er hangt een enorme televisie aan de muur. Daarmee ben je wel ├ęcht de koning van de camping.

slaapkamer camper televisie