Extreem luxe camper met hottub en helikopterdek

De Elysium is niet zomaar een kampeer maar een luxe sleurhut waarbij superlatieven ontbreken. Inmiddels kijken we nergens meer van op, maar deze uit de kluiten gegroeide camper doet ons nu alvast verlangen naar zomerse temperaturen en dagen waarop de BBQ niet weg te denken is. Het mooiste nieuws is nog wel dat deze camper alles heeft waar je als verwende yup van kunt dromen.

Zo is het woongedeelte lekker breed, kun je genieten van het mooie weer in je eigen ‘wellness‘ terwijl je lekker een fles champagne meester maakt. Mocht je ondanks dat alles tot vrezen dat de verveling toeslaat, dan ga je gewoon met je helikopter een rondvlucht maken. De caravan beschikt namelijk over een volwaardig landingsplatform en wordt geleverd inclusief helikopter.

14 meter lange luxe camper

De Elysium is het sublieme vakantie-speeltje van de vermogende man of vrouw. De luxe camper is bijna 14 meter lang en heeft alles aan boord om je vakantie helemaal top te laten zijn. Hier geen opgesloten benauwd gevoel, maar een zee aan ruimte, bovendien heb je alle denkbare apparatuur tot je beschikking. De mobiele woning – de term camper zou namelijk een belediging zijn –  heeft een extreem uitgebreide keuken. Logisch, want stel dat je iets tekort zou komen. Zo kun je naar hartenlust alle maaltijden bereiden en mocht dat toch niet echt je ding zijn, ga dan gewoon lekker chillen in het woongedeelte inclusief haard. Ook aan de hygiëne is gedacht. Zo beschik je over een heerlijke ruime douche en toilet. Een gigantische tv zorgt daarnaast voor de nodige entertainment op regenachtige dagen.

Luxe camper van 2.3 miljoen euro

Volgens de marketingman van Furrion is de Elysium echter meer dan alleen een overdreven luxe camper. Hij ziet voldoende mogelijkheden om het gevaarte ook op andere manieren in te zetten. Zo kan het ook als luxe tentoonstellingsruimte dienen en dient het juist als voorbeeld voor een nieuwe generatie campers. In zijn ogen combineert de Elysium hoogstaande technologie toepassingen met een prachtig, strak design. Het enige nadeel dat je als kritische belangstellende zou kunnen hebben is het prijskaartje. Dat vermeld namelijk een bedrag van 2.3 miljoen euro. Dat betekent dus dat zo’n topvakantie enkel is weggelegd voor de happy few. Mocht je toch net iets meer luxe willen hebben op je eerste campingavontuur, check dan deze camper die je voor 3 miljoen euro kunt aanschaffen.