Virtuele rave in je woonkamer

Aangezien direct sociaal contact deze dagen bijna onmogelijk gemaakt wordt, is virtueel samenzijn de beste keuze om toch ‘onder de mensen’ te komen. Daarom organiseert The Cloud Rave samen met het biermerk Bud een feest waar jij vanuit je woonkamer bij kan zijn. Zij zullen livestreams opzetten vanuit clubs waar de tofste dj sets gedraaid zullen worden. Dit is een evenement dat je niet mag missen. Je kan dit bovendien gratis en voor niets volgen. Wel roepen ze op om geld te doneren aan het Rode Kruis dat essentieel werk verricht in deze moeilijke tijden.

virtueel raven

Morgen gaat het van start

Vanaf zaterdag gaat dit toffe evenement van start. Er zullen minimaal drie livestreams tegelijkertijd actief zijn waardoor je ook nog eens kan kiezen waar jij behoefte aan hebt. Artiesten en clubs kunnen zichzelf aanmelden om aan dit vette initiatief mee te doen. Met dit evenement willen The Cloud Rave en Bud mensen ook motiveren om lekker thuis te blijven en niet de deur uit te gaan.

Feest

Het Rode Kruis

Tijdens het luisteren naar de tofste muziek heb je de mogelijkheid om geld te doneren aan het Rode Kruis. Dit initiatief is in de eerste instantie ook opgezet om het Rode Kruis een handje te helpen.

Budweiser Rode Kruis

Het biermerk Bud

Biermerk Bud steunt dit initiatief. Dit om bij te dragen aan het werk van het Rode Kruis. Daarnaast verdubbelt Bud zelf ook nog eens donaties die men zal doen aan het Rode Kruis. Voor elke euro die jij doneert zal Bud ook een euro geven. Hierdoor is je donatie dus eigenlijk twee keer zo veel waard. Morgen komt de eerste livestream online vanuit The Student Hotel Amsterdam. Breng je vrienden op de hoogte zodat jullie dit weekend dus toch nog naar een feestje kunnen gaan!