Win een jaarsalaris

“Bud support jonge talenten die hun dromen najagen en ambities durven uitspreken. Maar voor veel mensen staan geld en tijd in de weg bij het waarmaken van deze dromen. Daarom willen we drie jongeren een jaarsalaris schenken om deze dromen werkelijkheid te laten worden. Zo kunnen de winnaars bijvoorbeeld parttime gaan werken om een lang geambieerde opleiding te volgen of het bedrag gebruiken als startkapitaal voor een eigen onderneming”, vertelt Sjors van Drie van Bud.

jaarsalaris winnen

Inspirerende verhalen

Bud brengt in samenwerking met het iconische Moleskine een limited edition notebook uit. In deze Bud x Moleskine notebook staan verhalen van artiesten en succesvolle ondernemers zoals Ron Simpson, de eigenaar van de Avocado Show en José Woldring, de oprichtster van The Media Nanny. Ook zijn andere talenten aan het woord zoals rapper Dio en Daphne Koster, manager van het vrouwenvoetbal bij Ajax. Via het Bud x Moleskine notebook wil het biermerk jongeren uitdagen om doelen en ambities op papier te zetten om deze ook daadwerkelijk waar te maken.

Start 2020 Like a King

Bij aankoop van één doos of twee sixpacks Bud krijgt de consument het speciale Bud x Moleskine notebook cadeau. Deelnemen kan middels het invullen en opsturen van de bijgevoegde motivatiekaart of via de website van Bud. Drie deelnemers met de beste motivatie winnen een netto jaarsalaris van €25.000 en speciale coaching sessies van succesvolle ondernemers en artiesten. Deelnemen kan tot 19 januari 2020. De winnaars worden in februari gecontacteerd via email.