Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar Openworked 26585CE

Het horloge om de pols van Virgil van Dijk is een Audemars Piguet Royal Oak Perpetuel Calendar Openworked 26585CE in zwart keramiek. De wijzerplaat showt de donkere externe zone van de tellers, roségouden uurmarkeringen en Royal Oak-wijzers met lichtgevende coating. Deze versie is in 2019 uitgebracht en heeft een diameter van 41 millimeter en een hoogte van 9,9 millimeter. Het horloge heeft een marktwaarde van $ 550.000 op dit moment (omgerekend zo’n 570.000 euro). Je kan er dus gewoon een huis van kopen. Bizar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgil van Dijk (@virgilvandijk)


horloge virgil van dijk

Nog meer peperdure horloges van Virgil van Dijk

Natuurlijk hebben de meeste mannen niet één maar meerdere horloges, net als Virgil van Dijk dus. Eerder dit jaar droeg Virgil van Dijk ook al een ander horloge van AP. Dat model was een Royal Oak ‘Jumbo’ extra-thin 16202OR. Die was helemaal in 18-karaats rosé goud en komt met een ‘Petite Tapisserie’ wijzerplaat in gerookt leisteen grijs. Het slingergewicht is tenslotte aanzienlijk opgeleukt met 22-karaats roze goud. Dat model heeft momenteel ook een marktwaarde van boven de $ 500.000 kosten.

Een speler van het kaliber Virgil van Dijk rijdt natuurlijk ook mooie wagens. Wil je weten waar de captain van het Nederlands elftal in rijdt? Check dan de auto’s van Virgil van Dijk.