De opvallende auto van Virgil van Dijk

Eerder was hij bijvoorbeeld al in het nieuws omdat hij een snelheidsovertreding beging terwijl hij aan het rondrijden was in zijn luxe Mercedes-Benz G-Wagen. Deze wagen was een cadeautje voor hemzelf nadat hij de overstap van Southampton naar Liverpool maakte in 2015. In zijn Mercedes-AMG G63 (die in de volksmond een G-wagen wordt genoemd en een waarde van zo’n 185 duizend euro vertegenwoordigt) werd de voormalig speler van Willem II en FC Groningen betrapt op de verkeersovertreding. Auch.

Erg lang balen van de boete van omgerekend en in totaal 400 euro zal hij niet. De topvoetballer heeft namelijk een flink vermogen vergaard. Hij beging deze snelheidsovertreding overigens op een weg waarop hij 80 kilometer per uur mag rijden. Het was dus gelukkig niet midden in een woonwijk, want dan was het wel heel erg asociaal geweest. Om zijn luxe SUV er nog wat beter uit te laten zien heeft hij de G-Wagen bovendien ook nog naar de shop “Yiannimize” gebracht voor een opfrisbeurt en wat upgrades.

virgil van dijk auto

Niet de enige Mercedes in het bezit van de Nederlandse topvoetballer

De G-wagen is niet de enige Mercedes die Virgil bezit. Ook rijdt hij in een Mercedes ML en een Mercedes Viano. Deze twee wagens zullen wat meer gericht zijn op zijn gezinsleven. Zover we konden achterhalen beschikt Virgil niet over veel andere sportwagens. Misschien heeft hij deze geheim gehouden. Op Instagram deelt de voetballer in ieder geval vooral foto’s van zijn leven als topatleet. Ook zijn beeldschone vriendin houdt hij een beetje buiten de schijnwerpers.

Zijn teamgenoot bij Oranje Memphis Depay zal namelijk kunnen meepraten over de vele kritiek hij te verduren heeft als hij weer eens pronkt met zijn geld op social media. Dat de nieuwe speler van FC Barcelona niet alleen zichzelf denkt blijkt echter uit deze aankoop van een woonboerderij voor zijn moeder.