De vriendin van Virgil van Dijk

De op één na duurste verdediger van de voetbalwereld is momenteel geweldig bezig. Hij is aanvoerder van het Nederlands Elftal, regerend kampioen met Liverpool en in 2019 tot Europees voetballer van het jaar verkozen. Hij begon ooit bij FC Groningen en momenteel speelt hij de sterren van de hemel bij de mooie club Liverpool. Daarnaast speelt de Nederlandse verdediger niet alleen goed op het veld maar ook buiten het veld. De vriendin van Virgil van Dijk is misschien wel het mooiste wat hij ooit heeft gescoord en dat mag je wel laten zien. Rike Nooitgedagt is de naam van deze lieftallige dame die altijd aan de zijlijn staat.insta

View this post on Instagram

Ballon d’Or 2019✨

A post shared by Virgil van Dijk (@virgilvandijk) on

De knappe Rike Nooitgedagt

Rike Nooitgedagt is naast een voetbalvrouw ook sinds 2014 een voetbalmoeder. Zij heeft samen met Virgil een dochtertje genaamd Nila. Vroeger werkte ze als sales manager in de kledingindustrie, maar toen Virgil de overstap maakte van FC Groningen naar Celtic, had ze haar baan opgezegd. Een echte toewijding aan haar man. Virgil verruilde de Schotten een paar jaar later voor de Engelse club Southampton en de vriendin van Virgil van Dijk ging natuurlijk ook mee. Goed om te zien dat zij hem bijstaat in zijn transfers.

Engeland is even andere koek dan Schotland waar iedereen als familie voelt. Engeland staat bekend om haar uitgebreide privé secties waar het privé leven van verschillende bekende mensen onder de loep wordt genomen. Toen Virgil naar Liverpool ging en zichzelf omhoog werkte tot de beste speler van Europa, kwam er natuurlijk alleen maar nog meer aandacht. Daarnaast werd er een gerucht gecreëerd dat de Nederlandse aanvoerder vreemd zou zijn gegaan. Wie weet een van de redenen dat Virgil en Rike een beetje afgeschermd leven van de wereld en groot gelijk. Maar dat maakt de knappe vriendin van Virgil van Dijk er niet minder interessant op. Laten we snel kijken naar de mooie voetbalvrouw:

View this post on Instagram

❤️💫 #thelionking2019

A post shared by VVD 🔱 (@virg4l) on

View this post on Instagram

mha hart 🥺 absolutely stunning couple 😍

A post shared by VVD 🔱 (@virg4l) on