Memphis Depay en zijn gevoel voor stijl

Het is langer bekend dat Memphis Depay iemand is met een uitgesproken smaak. Criticasters kregen zelfs het idee dat de tijd en energie die Memphis in mode en stijl steekt hem zouden afleiden van het voetbal. Gelukkig heeft de FC Barcelona-speler kunnen laten zien dat dit niet het geval is.

Memphis Depay is niet alleen iemand die hard werkt, maar ook iemand die van het leven wil genieten. Hij houdt ervan om zich goed te kleden en is niet vies van de nodige blingbling. Hij heeft dan ook meerdere dure horloges, maar één horloge uit zijn collectie is zo prijzig dat je er bijna van achterover zou slaan. Memphis draagt verschillende merken zoals Richard Mille, Hublot en Rolex, maar zijn duurste horloge is een echt pronkstuk. Het is de Patek Philippe Nautilus.

Patek Philippe Nautilus is een van de meest luxe horloges

Toen het oorspronkelijke model van de Patek Philippe Nautilus in 1976 uitkwam, was dit het duurste horloge op de markt. Toch was het geen hit omdat het horloge in vergelijking met andere watches vrij simpel was en het model volgens critici lomp leek. Tegenwoordig zijn de klokjes niet aan te slepen en is er letterlijk een wachtrij voor.

Het horloge van Memphis Depay is een chronograaf. Dit wil zeggen dat je er niet alleen klok op kan kijken, maar dat het horloge ook gebruikt kan worden als stopwatch. De officiële prijs van de gouden Nautilus met chronograafuurwerk ref. 5980 bedraagt €80.200,- Maar Memphis is iemand met een uitgesproken smaak en gaat dus next-level. Hij heeft hem laten customizen en hierdoor is het horloge nog flink in waarde gestegen.

Memphis Depay heeft een Nautilus met een 21 karaats gouden rotor. Daarnaast zitten er een hele lading diamanten op het horloge. Het model dat Depay draagt, wordt normaal niet met diamanten verkocht. Het lijkt er dan ook op dat hij hem ergens heeft laten customizen. Een vergelijkbaar horloge mét diamanten wordt verkocht voor zo’n €400.000,- tot €450.000,-. We kunnen op basis van die informatie ook stellen dat het horloge van Memphis ongeveer zo duur is. Kan je ook een leuk huisje van kopen toch?

Om zulke dure horloges te kunnen betalen moet je natuurlijk flink salaris verdienen. Ook het salaris van Memphis Depay bij FC Barcelona is ongekend hoog.