Futuristische villa in Brabant te koop

Deze futuristische miljoenenvilla is rond 2008 ontworpen en er is geen huis dat erop lijkt. Volledig uniek in z’n soort en helemaal in Oisterwijk in Brabant valt deze woning direct op. Met het schuine dak lijkt het net alsof de woning ieder moment weg kan vliegen, de toekomst in. Toch staat dit strakke pand van 570 vierkante meter muurvast op een van de mooiste locaties van Oisterwijk.

miljoenenvilla Brabant

De verkoopprijs op Funda

Als je dacht dat het huis zelf groot was, dan heb je het stuk grond eromheen nog niet gezien. Want de eigenaar van deze miljoenenvilla heeft ge├»nvesteerd in een stuk grond van 12.000 vierkante meter. Met zo’n grasveld kan je behoorlijk wat gezellige voetbalwedstrijden organiseren met je vrienden. Maar welk bedrag verwacht de huidige eigenaar van de nieuwe koper? Een kleine 4,8 miljoen. Een miljoenenvilla keer vier dus.

Genoeg ruimte en luxe

Het huis heeft een knusse, huiselijke sfeer van binnen. Het hoge plafond (dat in de hal wel 12 meter hoog is!), grote ramen waardoor er veel daglicht naar binnen schijnt en de knusse open keuken vallen direct op. Op die manier kan iedereen gezellig op de bank of aan de hoge tafels hangen terwijl jij een heerlijke maaltijd voor de hele groep aan het bereiden bent.

miljoenenvilla woonkamer

miljoenenvilla tafel

Deze vrijstaande woning omvat in totaal 10 kamers. Hiervan zijn er 7 slaapkamers wat betekent dat je rustig al je vrienden plus aanhang kan uitnodigen, en dat je je tussendoor zelfs nog lekker even kan terugtrekken in je eigen kamer. Er zijn twee keukens, drie badkamers en 2 toiletten die ontzettend luxe zijn en voorzien zijn van alles wat een man nodig heeft. Genoeg bergingsruimte, een fitnessruimte en een speciale kamer waar je je eigen thuisbioscoop kan inrichten. De woning heeft drie woonlagen en een kelder. En die kelder kan misschien wel precies de mancave worden waar jij naar op zoek was.

villa brabant te koop

miljoenenvilla badkamer

hal 12 meter hoog

miljoenenvilla terras

Op zoek naar meer inspiratie van enorme villa’s? Zie ook deze miljoenenvilla in Warmond.