Wat kost de nieuwe villa van Paul de Munnik?

Erg goedkoop was de nieuwe villa van Paul de Munnik niet. Hij betaalde hier namelijk 1.250.000 euro voor. Dit had nog een stuk hoger uit kunnen vallen, er was namelijk een vraagprijs van 1.390.000 euro. Hij heeft de villa dus op de kop kunnen tikken voor een bedrag van 140.000 euro onder de vraagprijs. Netjes! Verder liet Paul er twee hypotheken op vestigen; een van 970.000 euro en via zijn eigen bedrijf een hypotheek van 525.000 euro. De woning ligt in het centrum van Meppel. Maar wat krijgt hij voor dit – alsnog – astronomische bedrag?

Al dat geld leg je natuurlijk niet voor niets neer. Daar mag best wat tegenover staan, al zijn de prijzen in de huidige huizenmarkt absurd te noemen. Paul de Munnik heeft nu een vrijstaande villa met een bijgebouw gelegen aan het water. Naast genieten aan het water, kan hij ook genieten van een riante tuin met zon- en schaduwterrassen. De woonoppervlakte bedraagt 281 vierkante meter met nog eens 52 vierkante meter extra met dank aan het bijgebouw.

keuken woning paul de munnik meppel

De villa in Meppel beschikt over vier slaapkamers maar liefst drie badkamers. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Koken kan hij in de woonkeuken, voorzien van een werkeiland en diverse inbouwapparatuur. Verder beschikt Paul over een garage waar hij drie auto’s kwijt kan, voor als er een stuk is bijvoorbeeld.

Bekijk hieronder wat foto’s of neem een kijkje op Bekende Buren:

Villa paul de munnik

Paul de munnik villa

Weer terug aan het optreden als Acda & De Munnik

Al dat geld voor de villa moet natuurlijk ergens van komen. Hij heeft in de loop ter tijd natuurlijk een aardig vermogen opgebouwd en als je kijkt naar hoeveel Paul de Munnik verdient met een optreden is dat ook niet gek. Maar wellicht is het niet geheel toevallig dat hij samen met Thomas Acda weer aan het optreden is. Zo kondigden Thomas Acda en Paul de Munnik op 23 maart aan met nieuwe muziek te komen. De zes comeback-concerten, genaamd De Reünie, in oktober en december waren al binnen een uur uitverkocht.

Nu we het toch over Acda en de Munnik hebben, bekijk ook eens de woning van Thomas Acda.