De carrière van Thomas Acda

Thomas Acda is een 56-jarige cabaretier, acteur, schrijver en zanger. Hij staat vooral bekend als lid van het duo Acda & De Munnik. In 1995 maakte het duo samen voor het eerst een theatershow genaamd Zwerf’On. Helaas gingen de twee in 2015 uit elkaar, maar vorige week kondigden ze aan weer terug te keren als duo. Om het te vieren brachten ze een nieuwe single uit genaamd ‘Morgen Wordt Fantastisch’.

In 1997 heeft de acteur in verschillende films gespeeld zoals All Stars, The missing link en Lek. De eerstgenoemde werd een groot succes waardoor de gelijknamige serie volgde, waarin Thomas de rol had als keeper Willem. In 2004 had hij een rol in zijn tweede film genaamd In Oranje en speelde hij in meerder afleveringen van Flikken Maastricht als Daan de Vos. Maar voor Thomas bleef het niet bij acteren, ook begon hij in 2015 zijn carrière als romanschrijver. Zijn eerste boek kwam in augustus 2015 uit en vervolgens verscheen in 2016 zijn regiedebuut in de vorm van de televisiefilm Fake.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thomas Acda (@acdathomas)

Hoe ziet het miljoenenappartement van Thomas Acda eruit?

Vorig jaar verkocht Thomas Acda zijn prachtige grachtenpand in Amsterdam, welke eerder bewoond werd door Katja Schuurman. Acda woont momenteel in een prachtige woning in Amsterdam, die heerlijk gelegen is aan het water. De woning bedraagt 232 vierkante meter en beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. Het appartement kocht hij voor bijna €900.000 en liet er een hypotheek op vestigen van ongeveer 1.8 miljoen euro. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een zeer luxe uitstraling. Ook kun je heerlijk genieten van de zon op het zonneterras. Bekijk hieronder de foto’s of neem een kijkje op Bekende Buren:

De prachtige woning van Thomas Acda

het zonneterras van de prachtige woning van Thomas Acda

Vond je dit al wat? Bekijk hier dan de vorige woning van Thomas Acda van wel 2,5 miljoen euro!