Waar kennen we Prins Bernhard van?

Prins Bernhard van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven is de tweede zoon van prinses Margriet (de zus van prinses Beatrix) en Pieter van Vollenhoven. Hij is geboren op 25 december 1969 in Nijmegen en is inmiddels alweer 53 jaar oud. Bernhard Junior studeerde Economie in het mooie Groningen en startte daar zijn eerste bedrijf Ritzen Koeriers op met medestudenten. Met dezelfde twee medestudenten richtte hij in 1994 het internetbedrijf Clockwork op.

Later is hij zelfstandig ondernemer geworden en is daar nog steeds erg druk mee. Met zijn gezondheid zit het helaas niet mee. Prins Bernhard Junior wordt al sinds 2002 behandeld voor de ziekte van Crohn en werd in 2013 gediagnosticeerd met het hebben van non-hodgkinlymfoom, een vorm van lymfeklierkanker. Naast het geld verdienen maakt hij zich ook sterk voor de organisatie tegen lymfeklierkanker, Lymph&Co.

Prins Bernhard Junior en zijn successen

Prins Bernhard Junior is dus altijd al actief geweest in het maken van zijn eigen succes. Hij heeft daar ook wel een voorsprong in gehad natuurlijk, maar toch heeft hij zelf hard gewerkt aan al zijn successen. Zo heeft hij tegenwoordig heel veer verschillende ‘bv-tjes’. Hij is bijvoorbeeld partner bij Pinnacle Vastgoed Ontwikkeling waarmee hij veel verschillende panden bezit door heel Nederland, is hij oprichter van het botenmerk Waterdream en is hij sinds 2021 directeur van het Circuit Zandvoort.

Wat betreft zijn bezit in panden door heel Nederland; Prins Bernhard Junior zou volgens bronnen maar liefst 590 verschillende adressen bezitten waarvan in ieder geval 349 in Amsterdam. Dit zijn niet alleen maar woningen, maar ook winkelpanden en kantoren vallen binnen het bezit. De totale waarde van alle panden ligt rond de 100 miljoen euro. Naast zijn liefde voor huizen heeft de prins ook een grote voorliefde voor auto’s. Zo heeft hij een indrukwekkende collectie auto’s in zijn bezit en heeft hij zelfs een Land Rover Defender te koop staan.

Hoe zit het met zijn gezin?

Gelukkig hoeft prins Bernhard Junior niet al zijn dagen alleen door te brengen. Hij is sinds 2000 getrouwd met Annette Sekrève. Hun trouwdag vond plaats in het Paushuize in Utrecht en wonen al jaren aan de Weteringschans in hartje Amsterdam. Prins Bernhard Junior en Annette hebben samen drie kinderen Isabella, Samuel en Benjamin.

Niet alleen Prins Bernhard Junior heeft dure dingen in zijn bezit, ook zijn volle neef en onze Koning Willem Alexander kan er wat van. Je kunt hier even binnenkijken van zijn mega luxe jacht.