Prins Bernhard van Oranje

Prins Bernhard van Oranje draait al een aardige tijd mee, geboren op 25 december 1969 in Nijmegen en na studeren in de jaren tachtig en negentig wist hij zichzelf in een rap tempo omhoog te werken. Als afgestudeerd econoom werd hij zelfstandig ondernemer en zette het bedrijf Ritzen Koeriers op. Verder verdiende hij veel geld als mede-oprichter van Shop.nl en Clockwork.

Het gaat niet alleen maar om geld verdienen in het leven van Bernhard, want hij zet volop in voor Lymph&co, een organisatie die een strijd voert tegen lymfeklierkanker. Nog wat andere bijbanen van Bernhard is het oprichten van botenmerk Waterdream, heeft hij veel panden en is hij mede-aandeelhouder van Circuit Zandvoort. Van al het geld dat deze werkzaamheden opleveren, koopt de prins ook regelmatig een auto. Eentje daarvan gaat nu weer de deur uit, zijn Land Rover Defender.

Land Rover Defender te koop

Prins Bernhard is gezien in onder meer een Alfa Romeo 8C, een donkergroene Ferrari 456GT en ook een Land Rover Defender. Laatstgenoemde staat nu te koop. De Land Rover Defender van Bernhard heeft de naam Waterdream Edition. Met zijn donkergroene kleur heeft de wagen een militaire uitstraling. Ook heeft de Defender lichte velours bekleding, zeven zitplaatsen, stijlvolle velgen en een 6,2 liter V8 met 653 PK. Hieronder zie je wat meer beeld:

De auto gaat je wel een flinke duit kosten. Je bent namelijk 255.000 euro kwijt. Dat wordt dus lekker cashen voor Bernhard, maar gezien zijn vermogen is dit bedrag maar een schijntje.

Meer informatie over deze auto en een mogelijkheid om te kopen vind je in de advertentie van Kaeve Supreme Cars. Meer foto’s vind je hieronder:

Land Rover Defender prins bernhard

land rover prins bernhard te koop