Het luxe jacht van koning Willem-Alexander

Willem-Alexander en zijn familie zullen deze zomer zonder enige twijfel flaneren op de Griekse wateren met hun relatief nieuwe aanwinst. Het luxe jacht van de koning werd vorig jaar in de Hollandse wateren in de buurt van Muiden getest, waar de koning werd gespot door mensen op de kade.

Hoewel Hegemer jachtwerf de aankoop van het koninklijke huis niet kan bevestigen, zou je op basis van de foto’s die er destijds rondgingen een conclusie kunnen trekken. Eerder kocht hij de Wajer 38, die hij inmiddels verkocht zou hebben. Dit keer liet hij zijn oog vallen op de Wajer 55.

Binnenkijken in het mega luxe jacht van koning Willem Alexander Binnenkijken in het mega luxe jacht van koning Willem Alexander

De Wajer 55 werd in 2016 geïntroduceerd. Koning Willem-Alexander mag zichzelf een geluksvogel noemen, want van het exclusieve jacht zijn er maar vijftig gebouwd. Het schip is 16 meter, beschikt over een topsnelheid van 38knots, een range van 450nm en heeft maar liefst vier slaapplaatsen. Ook op de boot kunnen Willem-Alexander en zijn gezin genieten van de meest culinaire gerechten met de ingebouwde keuken. Daarnaast is het jacht van de koninklijke familie voorzien van vier zonnebedden op het dek, waar je zomers de heerlijke warme Griekse zonnestralen kunt meepakken op het water.

Dit kost de luxe Wajer 55

De exclusieve Wajer 55 beschikt over de nodige luxe en comfort en zal voldoen aan je volledige wensenlijst. Naast zijn fantastische en luxueuze uitstraling, beschikt de boot over een ijzersterke motor en behaalt hij een fantastische topsnelheid. Met een prijskaart van €2 miljoen euro verwachten wij dat Willem-Alexander er relaxed bij zal zitten deze zomer. Het superjacht is ideaal voor gezinnen, biedt je een spectaculaire snelheid en oogt als een eyecatcher in de omgeving.

wajer 55 luxe boot slaapplekken op boot

Ben jij benieuwd naar meer exclusieve details van de luxe Wajer 55, dat koning Willem-Alexander vorig jaar aanschafte? Bekijk dan de YouTube video van het jacht hieronder.