Maak kennis met Lynn Hermanussen

De 21-jarige Lynn Hermanussen studeert in het dagelijks leven Communicatie in Nijmegen, maar tegelijkertijd timmert deze mooie dame ook aan haar populariteit op sociale media. Zo heeft Lynn momenteel ruim 192.000 volgers op Instagram en wij begrijpen wel waarom mensen ervoor kiezen om regelmatig Lynn haar foto’s op hun tijdlijn te zien verschijnen. Met haar blonde lokken, mooie gezicht en afgetrainde lichaam verdient ze eigenlijk een plekje in de lijst van de mooiste fitgirls van Nederland.

Heeft ze een relatie met Gio Latooy?

Het zal vast niemand ontgaan zijn, maar inmiddels vormt zij een koppel met de succesvolle youtuber Gio Latooy. De twee kwamen elkaar tegen tijdens een influencer-tripje in Frankrijk. De mooie Nederlandse blondine zou toen nog een relatie hebben gehad, maar die persoon lijkt inmiddels wel verleden tijd te zijn. Gio was al wel vrijgezel, nadat hij een maand eerder brak met zijn toenmalige vriendin Jade Anna. Hij heeft dus niet heel veel tijd nodig om bij te komen van zijn vorige relatie. De nieuwe relatie met Lynn Hermanussen geeft dan ook weer een nieuwe wending te geven aan zijn on- en offline leven. En zoals altijd zullen we moeten afwachten hoe deze nieuwe liefde zich zal ontwikkelen en hoe lang dit stand zal gaan houden. Maar hoe dan ook, Gio en Lynn zijn voorlopig het nieuwste powerkoppel in de wereld van influencers, en we verwachten dat we nog veel meer van die twee gaan horen.

Lynn Hermanussen en Gio Latooy
Lynn Hermanussen en Gio Latooy

Voor Lynn heeft hun relatie in ieder geval al positieve gevolgen. Kort na het onthullen van de relatie met Gio zag Lynn het aantal volgers op Instagram al flink stijgen. Zo ging ze in een mum van tijd van 121.000 Instagram-volgers naar 192.000 volgers. Veel fans reageren wisselend op de aankondiging van het stel. Zo komen de gekste vergelijkingen voorbij en wordt Gio vergeleken met Amerikaanse komiek Pete Davidson. Gio zou de Nederlandse versie zijn van de komiek die met beroemdheden als Ariana Grande, Kaia Gerber en Kim Kardashian uitging.

Lynn Hermanussen is actief op social media

Aanvankelijk draaiden haar posts om beauty en mode, maar tegenwoordig wil ze mensen inspireren met video’s vanuit de sportschool. Daar heeft zij zichzelf naar eigen zeggen gevonden. Ze was als puber namelijk 20 kilo zwaarder en besloot dat daar verandering in moest komen en wat gewicht moest verliezen. Dat lukte, maar voeding werd een obsessie en blij met haar lijf was ze nog altijd niet. Pas toen ze ging sporten en haar lichaam sterker maakte, voelde ze zich beter.

Inmiddels is Lynn een groot liefhebber van de sportschool. Hier traint zij het liefste haar rug en biceps, maar ook de rest van haar lichaam; en dat is zeker te zien. De blondine is zelf heel erg trots op haar prestaties in de sportschool en neemt haar volgers op Instagram hier ook in mee. Zo laat zij zien hoe zij haar work-outs aanpakt en beantwoordt zij vragen van haar volgers over haar eetpatroon.

Maar Lynn maakt niet alleen selfies voor op sociale media. Zij verschijnt namelijk ook regelmatig voor de lens als model. Zo heeft zij al verschillende shoots mogen doen met merken als Canon en Soraella en die shoots leveren iedere keer weer een waanzinnig resultaat op.

Tot slot zien we haar op Instagram dat Lynn in haar vrije tijd vooral geniet van tijd samen met haar vriendinnen en familie. En een van haar vriendinnen komt ons niet onbekend voor, want dat is niemand minder dan de prachtige Esmee Cox. Daarnaast vindt Lynn het ook leuk om te reizen en is zij een tijdje terug dan ook naar Lapland gevlogen. Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken dat de blondine emigreert van eigen bodem, want dan zou deze knappe verschijning haar ouders ontzettend missen. We kunnen dus wel stellen dat Lynn een echt familiemens is en dat we nog lang van haar mogen genieten in Nederland. Zie hieronder een selectie van Lynn haar mooiste plaatjes op Instagram: