Maak kennis met Lynn Hermanussen

De 21-jarige Lynn Hermanussen studeert in het dagelijks leven Communicatie in Nijmegen, maar tegelijkertijd timmert deze mooie dame ook aan haar populariteit op sociale media. Zo heeft Lynn momenteel ruim 121.000 volgers op Instagram en wij begrijpen wel waarom mensen ervoor kiezen om regelmatig Lynn haar foto’s op hun tijdlijn te zien verschijnen. Met haar blonde lokken, mooie gezicht en afgetrainde lichaam verdient ze eigenlijk een plekje in de lijst van de mooiste fitgirls van Nederland.

Lynn is dus een groot liefhebber van de sportschool. Hier traint zij het liefste haar rug en biceps, maar ook de rest van haar lichaam; en dat is zeker te zien. De blondine is zelf heel erg trots op haar prestaties in de sportschool en neemt haar volgers op Instagram hier ook in mee. Zo laat zij zien hoe zij haar work-outs aanpakt en beantwoordt zij vragen van haar volgers over haar eetpatroon.

Maar Lynn maakt niet alleen selfies voor op sociale media. Zij verschijnt namelijk ook regelmatig voor de lens als model. Zo heeft zij al verschillende shoots mogen doen met merken als Canon en Soraella en die shoots leveren iedere keer weer een waanzinnig resultaat op.

Tot slot zien we haar op Instagram dat Lynn in haar vrije tijd vooral geniet van tijd samen met haar vriendinnen en familie. En een van haar vriendinnen komt ons niet onbekend voor, want dat is niemand minder dan de prachtige Esmee Cox. Daarnaast vindt Lynn het ook leuk om te reizen en is zij een aantal weken geleden dan ook naar Lapland gevlogen. Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken dat de blondine emigreert van eigen bodem, want dan zou deze knappe verschijning haar ouders mega ontzettend missen. We kunnen dus wel stellen dat Lynn een echt familiemens is en dat we nog lang van haar mogen genieten in Nederland. Zie hieronder een selectie van Lynn haar mooiste plaatjes op Instagram: