Love Island 2021

Esmee Cox is als Bombshell de villa in gekomen samen met Carlyn Huiskes. Ze is 24 jaar oud en komt uit Helmond. Ze werkt als manager allround bij een medisch cosmetische kliniek. Ze werkte eerder al in kledingwinkels, maar had het toch meer naar haar zin in de zorg. Met haar Love Island avontuur is haar leven waarschijnlijk goed veranderd.

 

Wie is Esmee Cox?

Esmee is een echt feestbeest. Op al deze feestjes heeft ze de liefde echter niet kunnen vinden. Toen ze dit seizoen mee deed aan Love Island lukte haar dit wel. Op Love Island vormde ze al snel een koppel met Job. Hij komt uit Nijmegen en is 23 jaar oud. Hij werkt als marketeer en model. In het begin van het programma kwam Esmee binnen en ze voelde meteen een klik met Job. Het was al meteen heel gezellig en ze wilden uitzoeken hoe het zat. Al vrij snel kwamen ze erachter dat ze elkaar wel erg leuk vonden en wat bleek, zij wisten het lang met elkaar vol te houden.

Vervolgens kwam Casa Amor en werden ze van elkaar gescheiden. In die tijd kwamen ze erachter dat ze elkaar heel erg misten en dat het echte liefde was. Toen ze weer terugkwamen van andere villa kregen ze een relatie op Love Island. Uiteindelijk hebben Job en Esmee Love Island 2021 gewonnen.

Winnares van Love Island 2021

Nu is Love Island alweer een maand afgelopen en zijn alle Islanders weer terug in Nederland. Job en Esmee zijn samen in quarantaine gegaan en hadden het heel erg leuk samen. Ze zijn nu ook nog steeds samen en ook hebben ze elkaars familie en vrienden ontmoet. Ze kunnen nu het normale leven weer gaan oppakken en hopelijk kunnen wij wat meer genieten van de heerlijke zomerse kiekjes van Esmee.