Schaatsers Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar

Ondertussen is het al een paar maanden geleden dat het stel uit elkaar ging. Na vele berichten en beelden waarop te zien was dat Koen ontrouw geweest was, besloten Jutta Leerdam en Koen Verweij een punt te zetten achter de relatie. Wat toen een ontzettend slechte timing was, aangezien het stel net een nieuwe vrijstaande villa hadden gekocht. Het was even wachten op wat er ging gebeuren, aangezien iemand de ander moest uitkopen of de hele villa moest verkocht worden.

De vrijstaande villa in Heerenveen

Jutta en Koen zijn het eens geworden dat nu het huis op de naam van de 23-jarige Jutta komt te staan. Dat betekent dat zij in haar eentje de hypotheek van dik acht ton op zich neemt en dat Koen dus gevrijwaard is. De vraag is alleen of zij hem nog een bedrag heeft moeten meegeven of niet.

De woning stond toentertijd te koop voor een bedrag van €599.000 maar ze hebben hem gekocht voor €656.000. De vrijstaande villa heeft een woonoppervlakte van 168 vierkante meter en heeft in totaal zes kamers. Deze zijn verdeeld over twee woonlagen met een vliering.

Op dit moment is het nog niet bekend waar Koen Verweij gaat wonen. Zijn eigen appartement dat ook in Heerenveen stond is namelijk recent verkocht. Hieronder vind je wat foto’s van de villa van Jutta en voor meer informatie kan je de website BekendeBuren bezoeken.

huis van schaatster leerdam heerenveen

villa jutta in heerenveen