Voormalig appartement van Koen Verweij en Jutta Leerdam

Koen Verweij had zijn appartement in Heerenveen te koop gezet voor een vraagprijs van 369.000 euro. Het appartement, waar hij heeft samengewoond met Jutta Leerdam, is door Koen gekocht terug in 2009 voor een prijs van 225.000 euro. Hier liet hij een hypotheek op vestigen van 240.000 euro. Nu de verkoop dus rond is, heeft hij een winst van 130.000 euro gemaakt. Netjes!

De koper krijgt voor zijn geld een appartement met een woonoppervlakte van 90 vierkante meter. Er zijn totaal vier kamers, waarvan twee slaapkamers en één badkamer. Er is een strakke open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt de woning over een open woonkamer met veel lichtinval en een prachtig uitzicht. Er is een garagebox, deze biedt ruimte aan één auto.

Mocht de koper van het appartement een beetje sportief zijn, heeft diegene geluk. Het voormalig appartement van Koen Verweij ligt namelijk aan het golfresort Heidemeer in Heerenveen. Overigens staat de villa die Koen Verweij samen met Jutta Leerdam kocht kort voor de breuk nog niet te koop.

Hieronder wat foto’s van het appartement:

koen verweij appartement verkochtverkocht appartement van koen verweij