Jutta Leerdam en Koen Verweij zijn uit elkaar

Jutta Leerdam en Koen Verweij deelden gisteren een bericht op Instagram waarin ze aangeven uit elkaar te zijn. Hoewel beide berichten heel vriendelijk oogden, lijkt het toch niet helemaal koek en ei te zijn als we de geruchten mogen geloven. Veel berichten en beelden lekken uit waarop te zien is dat Koen Verweij ontrouw is geweest.

En wat nu? Dat wordt een lastige. Ze hebben namelijk onlangs een vrijstaande villa gekocht in Heerenveen, op loopafstand van het Thialf. We kunnen zelf moeilijk voorspellen wat er gaat gebeuren, maar één ding is zeker: de villa staat op beider naam. Er zijn dus in feite twee mogelijkheden: iemand moet de ander uitkopen of de villa wordt weer verkocht.

De villa in Heerenveen

De woning stond te koop voor een bedrag van 599.000 euro. Het stel wist hem uiteindelijk op de kop te tikken voor 656.000 euro en hebben dus 57.000 boven de vraagprijs gezeten. Wat kregen ze hiervoor?

De villa heeft in totaal een woonoppervlakte van 168 m2. Aan ruimte dus geen gebrek. In totaal zijn er vier slaapkamers en een badkamer. De ruime keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.